Незважаючи на простоту інгредієнтів та зовнішній вигляд, голубці готувати не так просто. А все через те, що не всі знають про головні секрети і про те, як правильно потрібно загортати страву, щоб вона не розвалилася у процесі приготування, передають Патріоти УкраїниНерідко в процесі тушкування або запікання капуста рветься і вся начинка опиняється в соусі, страва підгоряє та втрачає свій зовнішній вигляд. Щоб цього не сталося, потрібно знати основні етапи приготування, якими поділились досвідчені господарки.
Капустяне листя має жорсткі прожилки, та й самі листя досить жорсткі. Для цього качан капусти проварюють у окропі, щоб листочки стали м'якими та піддатливими.
Щоб голубці не розвалилися не можна:
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...