Незважаючи на простоту інгредієнтів та зовнішній вигляд, голубці готувати не так просто. А все через те, що не всі знають про головні секрети і про те, як правильно потрібно загортати страву, щоб вона не розвалилася у процесі приготування, передають Патріоти УкраїниНерідко в процесі тушкування або запікання капуста рветься і вся начинка опиняється в соусі, страва підгоряє та втрачає свій зовнішній вигляд. Щоб цього не сталося, потрібно знати основні етапи приготування, якими поділились досвідчені господарки.
Капустяне листя має жорсткі прожилки, та й самі листя досить жорсткі. Для цього качан капусти проварюють у окропі, щоб листочки стали м'якими та піддатливими.
Щоб голубці не розвалилися не можна:
Нерідко вдома є сумка, повна випадкових батарейок, а разом із нею існує ще й велика проблема - ви не знаєте, які з них ще заряджені, а які розряджені. Деякі мають видимий рівень заряду, який допомагає оцінити, скільки в них залишилося енергії, але це ...
Ви коли-небудь замислювались, чому тягне носити саме червоний светр або синю сорочку? Виявляється, улюблений колір одягу може багато розповісти про ваш характер, емоції та навіть спосіб спілкування з людьми, передають Патріоти України. Експерти наголош...