Господиням на замітку! Як швидко і дешево наповнити будинок приємним ароматом - вийде не гірше за дорогі аромадифузори

Щоб наповнити будинок приємними ароматами, більшість людей використовує дорогі аромадифузори. Однак зробити так, щоб у будинку приємно пахло, можна набагато бюджетнішим способом, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Щоб наповнити будинок приємним ароматом знадобляться:

  • губки для миття посуду;
  • улюблені ефірні олії або кондиціонер для білизни.

Розріжте кожну губку на 6 частин.

Помістіть частини губки в ємність з водою, а потім злегка відтисніть їх: губки повинні бути вологими, але вода не повинна литися.

Капніть на шматочки губки 5-6 крапель улюбленої ефірної олії і розмістіть їх на батареї. Вода та ефірні олії поступово випаровуватимуться, наповнюючи будинок чудовим ароматом.

Ще один спосіб ароматизувати будинок — змочити губки у воді з додаванням кондиціонера для білизни і також розмістити їх на радіаторі.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...