Відварена морква є одним із основних інгредієнтів багатьох популярних салатів, передають Патріоти України.
На перший погляд із варінням ніяких складнощів виникнути не може.
Однак на практиці у багатьох господарок виникають питання.
Насамперед варто звернути увагу на сам овоч. Найкраще брати морквини середнього розміру. Якщо вам потрібно відварити відразу кілька штук, намагайтеся вибрати відносно однакові овочі.
Важливий нюанс у тому, що готувати моркву слід у шкірці. Для цього овоч спочатку варто добре помити і почистити за допомогою жорсткого боку губки.
А ось чистити моркву варто після того, як вона зварилася та охолодилася.
Середній час приготування – 25 хвилин.
Пам’ятайте, що закладати моркву потрібно в холодну воду.
Найкраще додавати більше води, щоб над овочем утворився шар води 2-3 сантиметри.
Також не забувайте, що найкраще варити моркву під кришкою.
Досвідчені городники радять зберігати картоплю в льоху поряд з одним продуктом, який ми також завжди кладемо в прохолодне місце на зиму. Йдеться про яблука, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей секрет завжди чудово працює, якщо яблука ск...
Холодильник — важлива річ в будь-якому будинку. Однак, буває таке, що замість аромату продуктів, відкривши дверцята, відчуваєте неприємний запах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Часто, щоб вирішити цю проблему, доводиться довго і ґрунто...