
Відварена морква є одним із основних інгредієнтів багатьох популярних салатів, передають Патріоти України.
На перший погляд із варінням ніяких складнощів виникнути не може.
Однак на практиці у багатьох господарок виникають питання.
Насамперед варто звернути увагу на сам овоч. Найкраще брати морквини середнього розміру. Якщо вам потрібно відварити відразу кілька штук, намагайтеся вибрати відносно однакові овочі.
Важливий нюанс у тому, що готувати моркву слід у шкірці. Для цього овоч спочатку варто добре помити і почистити за допомогою жорсткого боку губки.
А ось чистити моркву варто після того, як вона зварилася та охолодилася.
Середній час приготування – 25 хвилин.
Пам’ятайте, що закладати моркву потрібно в холодну воду.
Найкраще додавати більше води, щоб над овочем утворився шар води 2-3 сантиметри.
Також не забувайте, що найкраще варити моркву під кришкою.
Електромобілі можуть прослужити понад 20 років, але їхня найдорожча частина - акумулятор (вартість заміни $ 5000-$ 20000+) - часто зношується через поширені помилки власників. Ресурс Slash Gear виділяє п'ять критичних промахів, передають Патріоти Украї...
Достатній сон важливий для здоров’я, але має значення не лише його тривалість - важливо й те, коли ми прокидаємося. Експерти визначили найкорисніший час для ранкового підйому, передають Патріоти України. Доктор Пратік Гопані з лікарні SVR у Мумбаї стве...