Відварена морква є одним із основних інгредієнтів багатьох популярних салатів, передають Патріоти України.
На перший погляд із варінням ніяких складнощів виникнути не може.
Однак на практиці у багатьох господарок виникають питання.
Насамперед варто звернути увагу на сам овоч. Найкраще брати морквини середнього розміру. Якщо вам потрібно відварити відразу кілька штук, намагайтеся вибрати відносно однакові овочі.
Важливий нюанс у тому, що готувати моркву слід у шкірці. Для цього овоч спочатку варто добре помити і почистити за допомогою жорсткого боку губки.
А ось чистити моркву варто після того, як вона зварилася та охолодилася.
Середній час приготування – 25 хвилин.
Пам’ятайте, що закладати моркву потрібно в холодну воду.
Найкраще додавати більше води, щоб над овочем утворився шар води 2-3 сантиметри.
Також не забувайте, що найкраще варити моркву під кришкою.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...