Господиням на замітку! Як швидко зварити моркву в каструлі

Відварена морква є одним із основних інгредієнтів багатьох популярних салатів, передають Патріоти України.

На перший погляд із варінням ніяких складнощів виникнути не може.

Однак на практиці у багатьох господарок виникають питання.

Подробиці

Як правильно варити моркву?

Насамперед варто звернути увагу на сам овоч. Найкраще брати морквини середнього розміру. Якщо вам потрібно відварити відразу кілька штук, намагайтеся вибрати відносно однакові овочі.

Важливий нюанс у тому, що готувати моркву слід у шкірці. Для цього овоч спочатку варто добре помити і почистити за допомогою жорсткого боку губки.

А ось чистити моркву варто після того, як вона зварилася та охолодилася.

Середній час приготування – 25 хвилин.

Пам’ятайте, що закладати моркву потрібно в холодну воду.

Найкраще додавати більше води, щоб над овочем утворився шар води 2-3 сантиметри.

Також не забувайте, що найкраще варити моркву під кришкою.

Народні прикмети на 8 листопада: Чому українці так шанують архістратига Михаїла

субота, 8 листопад 2025, 0:38

У день Собору архистратига Михаїла помоліться за військових і побудьте з сім'єю. Православне свято 8 листопада за новим календарем (21 листопада за старим) - Собор Архістратига Михаїла, якого в Писанні називають "князем", "вождем воїнства Господнього" ...

Все просто! Як повернути блиск склянкам після посудомийки

п’ятниця, 7 листопад 2025, 18:42

Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...