Відварена морква є одним із основних інгредієнтів багатьох популярних салатів, передають Патріоти України.
На перший погляд із варінням ніяких складнощів виникнути не може.
Однак на практиці у багатьох господарок виникають питання.
Насамперед варто звернути увагу на сам овоч. Найкраще брати морквини середнього розміру. Якщо вам потрібно відварити відразу кілька штук, намагайтеся вибрати відносно однакові овочі.
Важливий нюанс у тому, що готувати моркву слід у шкірці. Для цього овоч спочатку варто добре помити і почистити за допомогою жорсткого боку губки.
А ось чистити моркву варто після того, як вона зварилася та охолодилася.
Середній час приготування – 25 хвилин.
Пам’ятайте, що закладати моркву потрібно в холодну воду.
Найкраще додавати більше води, щоб над овочем утворився шар води 2-3 сантиметри.
Також не забувайте, що найкраще варити моркву під кришкою.
Авіаперельоти дарують емоції, але не завжди користь для краси. Багато хто помічав, що після кількох годин у небі шкіра виглядає втомленою, стягнутою та набряклою. Дерматологи пояснюють: у салоні літака вологість становить лише 10–20%, тому шкіра стрімк...
В Україні за перевищення швидкості поліція виписує штраф водіям від 340 гривень. Втім є ситуації, коли його можна оскаржити і скасувати через суд. Про це пояснює "Твоя Машина", передають Патріоти України. Як відомо, система автофіксації працює просто:....