Господиням на замітку: Як відмити липкий наліт з кухонних меблів

Згодом навіть при регулярному наведенні порядку кухонні меблі покриваються липким шаром, що складається з жиру та пилу. Господині з практики знають, як буває важко позбутися такого забруднення, передають Патріоти України.

Подробиці

Іноді вдмити жир не допомагає потужна хімія з магазину. А якщо такі засоби й працюють, то на них потрібно постійно витрачати частину сімейного бюджету. Економні господині знайшли інший вихід.

Для боротьби з липким нальотом на кухонних меблях досвідчені господарки використовують простий засіб, що складається з 2 компонентів. Для приготування активного складу потрібно скористатися содою та олією.

Інгредієнти змішують у співвідношенні 1:1 і наносять отриману суміш на проблемні місця. Через 30 хв. засіб прибирають серветкою або ганчіркою, а поверхню промивають звичайним способом.

Застарілі забруднення видалити складніше, тому процедуру повторюють 2-3 рази. Завдяки цьому простому способу чистота й порядок на вашій кухні пануватиме завжди.

Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

вівторок, 23 квітень 2024, 15:07

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України. Для приготування цієї смакоти ...

Ви будете здивовані! Що бачать коти й собаки, коли дивляться телевізор

вівторок, 23 квітень 2024, 14:56

Власники домашніх тварин, напевно, неодноразово помічали, як коти й собаки дивляться телевізор. От так от, як люди - сідають біля нього і дивляться. Дехто вважає, що тварини бачать у телевізорі те саме, що й люди. А дехто замислюється, що ж насправді м...