Господиням на замітку! Як за допомогою рушника й пакета випрати кросівки, не вбивши пралку

Щоб пральна машина служила довго, необхідно її правильно експлуатувати - ретельно закладати білизну, для дрібних речей використовувати мішечок тощо, передають Патріоти України.

Але ж у пралці можна прати й взуття, наприклад, кросівки. Але для цього досвідчені господині використовують декілька лайфаків.

Перед пранням кросівок у барабан пральної машини треба покласти махровий рушник, щоб взуття не билося.

Кросівки змочити водою, а всі забруднені місця на них потерти спеціальним олівцем, який добре видаляє бруд. Залишити взуття на 10 хвилин, а потім покласти в спеціальний мішечок й починати прання.

Висушити кросівки можна за допомогою двох пакетів. Для цього пакети повісити ручками донизу, в між ручками закріпити взуття.

Спосіб дуже простий, але ефективний.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...