М’ясорубка, блендер давно стали друзями господинь на кухні. Але з часом їх ножі тупляться. Якщо ви думаєте, що їх заточити - це справа професіонала, то помиляєтесь. З цією задачею справиться будь-яка господиня. Звичайно, якщо скористуватися нашою порадою, передають Патріоти України.
Зі шкаралупи від трьох яєць необхідно зняти внутрішню шкірку, висушити й покласти в блендер. Ввімкнути його й протягом 1-2 хвилини перебити шкаралупу. Ніж блендера заточений!
Щоб заточити ніж м’ясорубки, потрібно вирізати з наждакового паперу кружечок, діаметром як решітка м’ясорубки. Потім вставити шліфувальною стороною до ножа і прокрутити ручку проти стрілки годинника. Кілька таких обертів – і ножі заточаться! Як бачите, нічого складного!
Побутова техніка потребує регулярного обслуговування, щоб продовжити термін її служби та зберегти її як нову. І духовка не є винятком. Більш того, через залишки їжі і пригорілі плями, що покривають грати або дно духовки, на вашій кухні можуть з’явитися...
Дана оптична ілюзія стверджує, що може розповісти вам про стан вашого мозку тільки по тому, що ви можете побачити на цій вельми завантаженій різними деталями картинці, передають Патріоти України. В соцмережі був опублікований пост з цією картинкою і на...