М’ясорубка, блендер давно стали друзями господинь на кухні. Але з часом їх ножі тупляться. Якщо ви думаєте, що їх заточити - це справа професіонала, то помиляєтесь. З цією задачею справиться будь-яка господиня. Звичайно, якщо скористуватися нашою порадою, передають Патріоти України.
Зі шкаралупи від трьох яєць необхідно зняти внутрішню шкірку, висушити й покласти в блендер. Ввімкнути його й протягом 1-2 хвилини перебити шкаралупу. Ніж блендера заточений!
Щоб заточити ніж м’ясорубки, потрібно вирізати з наждакового паперу кружечок, діаметром як решітка м’ясорубки. Потім вставити шліфувальною стороною до ножа і прокрутити ручку проти стрілки годинника. Кілька таких обертів – і ножі заточаться! Як бачите, нічого складного!
Розбіжності трапляються у будь-яких стосунках, але конкретні слова часто визначають, чи закінчиться конфлікт конструктивно, чи перетвориться на мовчазну війну. Сімейний психотерапевт радить уникати певних фраз, щоб розмова не перетворювалася на поле бо...
Домашні котлети – найкраща страва для ситного обіду, а також вечері. Під час приготування котлет велике значення мають спеції, які можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати його, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться переліком сп...