М’ясорубка, блендер давно стали друзями господинь на кухні. Але з часом їх ножі тупляться. Якщо ви думаєте, що їх заточити - це справа професіонала, то помиляєтесь. З цією задачею справиться будь-яка господиня. Звичайно, якщо скористуватися нашою порадою, передають Патріоти України.
Зі шкаралупи від трьох яєць необхідно зняти внутрішню шкірку, висушити й покласти в блендер. Ввімкнути його й протягом 1-2 хвилини перебити шкаралупу. Ніж блендера заточений!
Щоб заточити ніж м’ясорубки, потрібно вирізати з наждакового паперу кружечок, діаметром як решітка м’ясорубки. Потім вставити шліфувальною стороною до ножа і прокрутити ручку проти стрілки годинника. Кілька таких обертів – і ножі заточаться! Як бачите, нічого складного!
Завдяки зручному психологічному трюку, психологи стверджують, що всього за кілька секунд можуть багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України. Однак слід зауважити, що осяяння приходить не від того, що ви задаєте собі глибокі питан...
Ніхто з нас не ідеальний. У кожного є і позитивні і негативні риси характеру. А ви знаєте про свої недоліки? Як стверджують практикуючі психологи, про свої мінуси характеру потрібно знати, щоб навчитися робити їх плюсами, передають Патріоти України. Пе...