М’ясорубка, блендер давно стали друзями господинь на кухні. Але з часом їх ножі тупляться. Якщо ви думаєте, що їх заточити - це справа професіонала, то помиляєтесь. З цією задачею справиться будь-яка господиня. Звичайно, якщо скористуватися нашою порадою, передають Патріоти України.
Зі шкаралупи від трьох яєць необхідно зняти внутрішню шкірку, висушити й покласти в блендер. Ввімкнути його й протягом 1-2 хвилини перебити шкаралупу. Ніж блендера заточений!
Щоб заточити ніж м’ясорубки, потрібно вирізати з наждакового паперу кружечок, діаметром як решітка м’ясорубки. Потім вставити шліфувальною стороною до ножа і прокрутити ручку проти стрілки годинника. Кілька таких обертів – і ножі заточаться! Як бачите, нічого складного!
З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...
Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочадцям, передають Патріоти України. Продукти:. Покрокове приготування