Господиням на замітку! Як зробити, щоб у туалеті завжди приємно пахло - секрет, яким користуються у готелях

Ванну і туалет в домі можна зробити надзвичайно затишними, але проблема неприємного запаху у приміщенні все одно періодично виникатиме. Її можна вирішити за допомогою освіжувача повітря, але аромат ці засоби як правило мають досить сумнівний. Тим часом, працівники готелів вміють розбиратись із неприємним запахом у цій зоні, передають Патріоти України.

Видання Sante Plus зібрало кілька лайфхаків, як зробити запах в туалеті приємним надовго. Для цього насамперед треба позбутись причин, які псують атмосферу.

Лимонно-оцтовий дезодорант

Щоби виготовити засіб, який очистить і освіжить унітаз, вам знадобиться свіжовичавлений лимонний сік та білий оцет. Змішайте по половині склянки обох рідин у пляшці з розпилювачем і ретельно струсіть, щоби засіб вийшов однорідним. Далі розпорошіть його на стінки чаші унітазу і залиште на 15 хвилин. Після цього почистіть його. Кислоти у засобі розчинять вапняний наліт, який утримує запахи, білий оцет поглине всі сторонні аромати, а лимонний сік залишить приємні цитрусові пахощі.

Швидкий спосіб позбутись запахів за допомого сірника

Якщо вам потрібно швидко прибрати сторонні запахи в туалеті, просто запаліть і тут же погасіть у цьому приміщенні звичайний сірник. Суміш, яка його запалює, миттєво нейтралізує всі неприємні аромати.

Три способи позбутись запаху сечі

Один з найбільш стійких і складних для виведення запахів в туалеті є запах сечі. Позбутись його можна кількома способами.

Трюк із содою

Змішайте столову ложку соди з невеликою кількістю лимонного соку, щоби отримати пасту. Нанесіть цю пасту на унітаз зсередини на кілька хвилин і дайте подіяти протягом кількох хвилин, після чого просто змийте.

Також можна просто висипати пів склянки соди у зливний отвір унітазу і залити її окропом. За кілька хвилин всі сторонні запахи зникнуть.

Трюк із туалетним папером

Ароматизований туалетний папір – річ суперечлива. Але можна ароматизувати рулон, оминаючи сам папір. Просто нанесіть на втулку кілька крапель улюбленої ефірної олії. Картон утримуватиме аромат досить довго, а за потреби олію можна буде освіжити. Тримайте такий рулон на видному місці.

Трюк із сіллю

Сіль поглинає неприємні запахи не гірше за соду. Тому просто всипте на ніч 2-3 столові ложки продукту в унітаз. Зранку її залишиться тільки змити і забути про всі неприємні аромати.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...