и хочете заощадити на пранні, але не готові жертвувати якістю? Тоді дешевий пральний порошок - ваш вибір. Але як зробити так, щоб він працював краще за дорогий? У цій статті розповідаємо про чотири основні правила, які допоможуть досягти найкращого результату від використання дешевого прального порошку, а головний лайфхак чекає на вас наприкінці матеріалу, передають Патріоти України.
Попереднє замочування
Якщо ви використовуєте дешевий пральний порошок, попереднє замочування — обов'язковий крок. Наповніть таз водою та додайте порошок, розмішайте. Потім додайте одяг та залиште на кілька годин або на ніч. Це допоможе порошку краще розчинитись і проникнути в тканину.
Додавання соди
Дешевий пральний порошок не завжди містить достатньо лугів для глибшого очищення. Додавання соди допоможе збільшити лужність середовища та покращити якість прання. Просто додайте одну-дві столові ложки чарівного засобу разом із порошком.
Не перевантажуйте машину
Якщо ви хочете, щоб пральний порошок працював ефективніше, не вичавлюйте максимум з техніки. Перевантаження прання може призвести до того, що порошок не зможе добре змитися і проникнути в тканину. Мало того, перевантаження у якусь мить обов'язково призведе до ламання машини, а це, як наслідок, ще більших витрат.
Нашатирний спирт
Якщо ви хочете покращити якість прання одягу, то можете спробувати додати до барабана пральної машинки 40 мілілітрів нашатирного спирту. Це допоможе вашому одягу виглядати як новим і вивести навіть старі та жирні плями. Порошок використовувати також потрібно! Як зазначено на упаковці.
Дотримання цих чотирьох правил допоможе вам досягти кращого результату від використання дешевого прального порошку. Не забувайте, що правильні умови прання є ключовими моментами для збереження якості вашого одягу.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...