Варені яйця ідеально підходить для ідеального сніданку чи простого перекусу. Проте процес їхнього очищення від шкаралупи багатьом здається дратівливим. На щастя, у кулінарії є свої маленькі секрети, які можуть спростити цей процес, передають Патріоти України.
Дотримуючись цих невеликих правил, ви зможете без нервів і псування продукту очистити його від шкаралупи. Простими способами поділилися на сайті vazhnoznat.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...