Господиням на замітку! Як зробити так, щоб варені яйця добре чистилися - маленькі хитрощі

Варені яйця ідеально підходить для ідеального сніданку чи простого перекусу. Проте процес їхнього очищення від шкаралупи багатьом здається дратівливим. На щастя, у кулінарії є свої маленькі секрети, які можуть спростити цей процес, передають Патріоти України.

Дотримуючись цих невеликих правил, ви зможете без нервів і псування продукту очистити його від шкаралупи. Простими способами поділилися на сайті vazhnoznat.

Як зварити яйце, щоб воно легко чистилося

  1. Чим свіжіше яйце, тим гірше воно чиститиметься. Краще брати яйця, що полежали в холодильнику близько тижня.
  2. Перед варінням охолоджені яйця повинні зігрітися до кімнатної температури.
  3. Зробіть маленький, не надто глибокий отвір у закругленій частині яйця за допомогою голки, шпильки або кнопки.
  4. Не кидайте яйця в киплячу воду. Краще холодну, щоб над поверхнею яєць залишалося приблизно на палець води. Потім поставте на вогонь.
  5. Після закипання киньте у воду чайну ложку солі чи харчової соди.
  6. Відразу після варіння покладіть яйця під холодну проточну воду.
  7. Починайте чистити з тупого кінця.

Точність здивує! Цей тест у картинці визначить стихію вашої душі

четвер, 25 квітень 2024, 7:08

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що діється в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: що керує вами - гармонія чи хаос, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...