
Страви з буряку є дуже популярними в Україні. Кулінарка Ксенія Радостіна поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як за 10 хвилин приготувати буряк без плити та духовки, передають Патріоти України.
Спосіб швидкого приготування буряка:
1. Помийте, очистіть і поріжте на чотири частини буряк. Викладіть буряк у пакунок, додайте воду. Пакунок щільно зв'яжіть.
2. Далі перекладіть у миску і відправте в мікрохвильову піч на 10−15 хвилин. Буряк вийде дуже м'яким, соковитим і колір при цьому буде дуже насиченим.
Зазначимо, що заміна звичних страв буряком (навіть при однаковій калорійності) в поєднанні з обмеженням споживання їжі призводить до більш ефективного схуднення (на 50% більше). Рекомендується регулярно вживати буряк з метою корекції або зниження маси тіла.
Православне свято 24 листопада за новим календарем (7 грудня за старим) - день пам'яті святої Катерини, Олександрійської мучениці (у народі - Катеринин день), а також преподобного Меркурія, пісника Києво-Печерського, а також преподобного Меркурія Черні...
Відомо, що людина проводить уві сні до третини життя. У цей час мозок відключається від зовнішнього світу, тіло відпочиває, а у внутрішньому просторі розгортаються історії, які часом здаються реальнішими за саму реальність, передають Патріоти України з...