
Страви з буряку є дуже популярними в Україні. Кулінарка Ксенія Радостіна поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як за 10 хвилин приготувати буряк без плити та духовки, передають Патріоти України.
Спосіб швидкого приготування буряка:
1. Помийте, очистіть і поріжте на чотири частини буряк. Викладіть буряк у пакунок, додайте воду. Пакунок щільно зв'яжіть.
2. Далі перекладіть у миску і відправте в мікрохвильову піч на 10−15 хвилин. Буряк вийде дуже м'яким, соковитим і колір при цьому буде дуже насиченим.
Зазначимо, що заміна звичних страв буряком (навіть при однаковій калорійності) в поєднанні з обмеженням споживання їжі призводить до більш ефективного схуднення (на 50% більше). Рекомендується регулярно вживати буряк з метою корекції або зниження маси тіла.
Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...