
Мариновані огірки – це смачна закуска на всі випадки життя. В ідеалі вони виходять хрумкими, соковитими та мають щільну текстуру. Проте нерідко в процесі зберігання вони стають м’якими та втрачають пружність. Утім, це цілком реально виправити, передають Патріоти України.
Чому мариновані огірки стали м'якими?
1. Порушення герметичності – виникає внаслідок використання кришок низької якості, нещільне закочування або несправного ключа.
2. Недотримання пропорцій інгредієнтів – недостатня кількість солі, багато цукру, мало спецій тощо.
3. Неправильне складання овочів – мається на увазі занадто сильне, або навпаки слабке утрамбування.
4. Неналежні умови зберігання – зберігаючи заготівлі у теплій кімнаті, стати м'якими вони вже можуть через місяць-два. Оптимальна температура від 0 до +3 °С.
Як зробити огірки знову пружними і хрусткими?
Допоможе у цьому один простий спосіб. Для цього потрібно взяти томатний сік або розведену томатну пасту (1 л) та змішати її з сіллю (3 ст. л.). За бажанням можна додати спеції та цукор. Утворену рідину потрібно прокип'ятити та охолодити. Паралельно викласти огірки у чисту банку, залити охолодженим розсолом, закрити та залишити в холодильнику на декілька днів.
Наші вподобання та інтуїтивні рішення часто розкривають більше, ніж ми думаємо. Навіть вибір кольору чи місця може багато сказати про характер. Перед вами шість воріт - кожні ведуть у свій світ, передають Патріоти України. Не думайте довго - перше, що...
Цей тест допоможе дізнатися щось нове про себе та весело провести час. Подивіться на малюнок і скажіть, що ви бачите. Кожен сприймає ілюстрацію по-своєму - це оптична ілюзія, яка відкриває особливості вашої особистості, передають Патріоти України. 1. М...