Господиням на замітку! Який продукт потрібно додати в котлети, щоб вони вийшли соковитими

Якщо ви любите соковиті котлети, то завжди можна попрацювати над рецептом, значно покращивши його. Деякі котлети дозволяють досягти приємного смаку та незвичайної соковитості, передають Патріоти України.

Подробиці

Наприклад, можна додавати до складу інгредієнтів деякі овочі, що дозволить приготувати ідеальну страву.

Ми звикли до того, що м’ясо, рис та капуста зустрічаються лише у голубцях. Але при правильному підході на їхній основі можна приготувати котлети чудової якості.

Вони порадують вас своєю цікавою текстурою та смаком.

Які інгредієнти потрібні:

  • близько 600 грамів будь-якого фаршу на ваш розсуд;
  • половина склянки рису;
  • приблизно 200 г капусти (можна додати трохи більше);
  • середня головка цибулі;
  • одне куряче яйце;
  • 3 великі ложки сметани;
  • близько 100 мл води;
  • сухарі для паніровки;
  • сіль та перець за смаком.

Як готувати

У мисці починаємо змішувати підготовлений фарш із подрібненою цибулею, яйцем та спеціями. Капусту варто порубати дрібніше та додати до складу компонентів.

Потім підсипаємо заздалегідь відварений рис. Форму для запікання краще обробити олією.

Котлети можна робити досить великої форми та зафіксувати їх за допомогою сухариків. Викладаємо у форму. Тим часом воду з’єднуємо зі сметаною, сіллю та прянощами на свій розсуд. Вводимо підливу у форму з котлетами.

Готуємо страву за температури 180 градусів протягом 45 хвилин.

Після цього потрібно видалити підливу і запікати котлети при тій же температурі протягом 10 хвилин. Страва вийде неймовірно ніжною та соковитою.

Вся користь у шкірці? Дієтологи пояснили, чи безпечно їсти ківі без очищення

субота, 6 вересень 2025, 18:48

Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...

Лише спробуйте! Цей дешевий засіб усуне запахи в домі краще за будь-який освіжувач

субота, 6 вересень 2025, 17:10

Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...