Досить в тісто додати єдиний інгредієнт, щоб будь-яка випічка залишалася свіжою, м'якою, смачною, не черствіла, передають Патріоти України.
Цей спосіб працює для будь-якої випічки — смаженої, печеної — пирогів, пиріжків, булочок і так далі. Багато господинь стверджують і дотримуються того принципу, що випічка повинна з'їдатися в цей же день, а ще краще відразу.
Після того, як вони охолонуть, то "задубіють" і будуть несмачними. Щоб цього не сталося, щоб пироги або пиріжки залишалися м'якими і смачними навіть на третій день, досить додати в тісто один-єдиний інгредієнт, про який багато господинь навіть не підозрювали. Про це відмінно знали наші мами і бабусі, але сучасні господині не знають цей метод.
Що додати в тісто, щоб випічка не черствіла
А йдеться про звичайний крохмаль — картопляний або кукурудзяний. Між іншим, з кукурудзяним крохмалем пиріжки виходять ще смачніші і легші.
На якому етапі і скільки потрібно додавати його в тісто
Крохмаль потрібно перемішати з борошном, перед тим, як додавати його в тісто до решти інгредієнтів. На 4 склянки борошна досить однієї столової ложки крохмалю. Пиріжки, пироги і будь-яка інша випічка після цього вийдуть м'якими, повітряними і смачними і залишиться такою протягом декількох днів.
За східним календарем 2025-й буде роком Змії, що символізує мудрість, хитрість та проникливість. Невдовзі настане один із найкращих передсвяткових періодів – час обирати подарунки для друзів, колег, рідних та знайомих. Звісно, варто уникати презентів, ...
Демі Мур, яку ще називають легендою Голлівуду, здається, старіти не збирається. 62-річна зірка виглядає на 40 років без всілякого фотошопу та фільтрів. В чому секрет краси акторки, передають Патріоти України з посиланням на РБК. 7 секретів молодості Де...