Досить в тісто додати єдиний інгредієнт, щоб будь-яка випічка залишалася свіжою, м'якою, смачною, не черствіла, передають Патріоти України.
Цей спосіб працює для будь-якої випічки — смаженої, печеної — пирогів, пиріжків, булочок і так далі. Багато господинь стверджують і дотримуються того принципу, що випічка повинна з'їдатися в цей же день, а ще краще відразу.
Після того, як вони охолонуть, то "задубіють" і будуть несмачними. Щоб цього не сталося, щоб пироги або пиріжки залишалися м'якими і смачними навіть на третій день, досить додати в тісто один-єдиний інгредієнт, про який багато господинь навіть не підозрювали. Про це відмінно знали наші мами і бабусі, але сучасні господині не знають цей метод.
Що додати в тісто, щоб випічка не черствіла
А йдеться про звичайний крохмаль — картопляний або кукурудзяний. Між іншим, з кукурудзяним крохмалем пиріжки виходять ще смачніші і легші.
На якому етапі і скільки потрібно додавати його в тісто
Крохмаль потрібно перемішати з борошном, перед тим, як додавати його в тісто до решти інгредієнтів. На 4 склянки борошна досить однієї столової ложки крохмалю. Пиріжки, пироги і будь-яка інша випічка після цього вийдуть м'якими, повітряними і смачними і залишиться такою протягом декількох днів.
Серцевий напад - серйозний стан, що загрожує життю, але організм дає сигнали ще до його настання. На жаль, їх часто ігнорують. Кардіолог Кріс Келлі з UNC Health Care (США) пояснює, на що варто звернути увагу, щоб запобігти трагедії, передають Патріоти ...
Власники пухових курток періодично стикаються із проблемою забруднення одягу, особливо ділянок, які контактують зі шкірою - комірців та рукавів. Позбавитися забруднення можна, виправши таку річ в машинці. Правда, це потребує обережності, аби не пошкоди...