Здається, що немає нічого складного у тому, щоб зварити картоплю. Але, володіючи елементарними кулінарними трюками, від овоча можна добитись різних характеристик. Приміром, на Pixelinform розповіли, як змусити її варитись удвічі швидше, передають Патріоти України.
Щоб витрачати менше часу на варіння картоплі, до каструлі потрібно додати один додатковий інгредієнт. Нічого екзотичного — цей продукт є у кожному холодильнику.
Йдеться про вершкове масло. Завдяки йому картопля не лише приготується швидше, а й вийде значно смачнішою.
Невеликий шматочок масла слід додати до води відразу, як тільки картопля закипить. Продукт утворить на поверхні жирну плівочку — завдяки цьому температура приготування в каструлі буде трохи вищою.
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...
Майже на кожному сучасному смартфоні можна помітити крихітний отвір біля роз’єму для зарядки. Багато хто думає, що це місце для виймання SIM-карти - але це зовсім не так. Насправді ця маленька дірочка має дуже важливе призначення, без якого ваш телефон...