Здається, що немає нічого складного у тому, щоб зварити картоплю. Але, володіючи елементарними кулінарними трюками, від овоча можна добитись різних характеристик. Приміром, на Pixelinform розповіли, як змусити її варитись удвічі швидше, передають Патріоти України.
Щоб витрачати менше часу на варіння картоплі, до каструлі потрібно додати один додатковий інгредієнт. Нічого екзотичного — цей продукт є у кожному холодильнику.
Йдеться про вершкове масло. Завдяки йому картопля не лише приготується швидше, а й вийде значно смачнішою.
Невеликий шматочок масла слід додати до води відразу, як тільки картопля закипить. Продукт утворить на поверхні жирну плівочку — завдяки цьому температура приготування в каструлі буде трохи вищою.
Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...