
Здається, що немає нічого складного у тому, щоб зварити картоплю. Але, володіючи елементарними кулінарними трюками, від овоча можна добитись різних характеристик. Приміром, на Pixelinform розповіли, як змусити її варитись удвічі швидше, передають Патріоти України.
Щоб витрачати менше часу на варіння картоплі, до каструлі потрібно додати один додатковий інгредієнт. Нічого екзотичного — цей продукт є у кожному холодильнику.
Йдеться про вершкове масло. Завдяки йому картопля не лише приготується швидше, а й вийде значно смачнішою.
Невеликий шматочок масла слід додати до води відразу, як тільки картопля закипить. Продукт утворить на поверхні жирну плівочку — завдяки цьому температура приготування в каструлі буде трохи вищою.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...