Господиням на замітку! Картопля буде варитися вдвічі швидше - елементарна хитрість

Здається, що немає нічого складного у тому, щоб зварити картоплю. Але, володіючи елементарними кулінарними трюками, від овоча можна добитись різних характеристик. Приміром, на Pixelinform розповіли, як змусити її варитись удвічі швидше, передають Патріоти України.

Щоб витрачати менше часу на варіння картоплі, до каструлі потрібно додати один додатковий інгредієнт. Нічого екзотичного — цей продукт є у кожному холодильнику.

Йдеться про вершкове масло. Завдяки йому картопля не лише приготується швидше, а й вийде значно смачнішою.

Невеликий шматочок масла слід додати до води відразу, як тільки картопля закипить. Продукт утворить на поверхні жирну плівочку — завдяки цьому температура приготування в каструлі буде трохи вищою.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...