Господиням на замітку! Хитрість, яка допоможе фіалці довго квітнути

Любителі цих простих та красивих квітів - фіалок - знають хитрість, яка допоможе завжди отримувати пишне та довге цвітіння. Весь секрет в особливому поливі. Завдяки цьому квітки можуть стати більшими, а їх колір більш насичений, передають Патріоти України.

Подробиці

Справа в тому, щоб рослини цвіли якомога довше, треба використовувати прикореневий полив. Для цього потрібно використовувати спеціальні горщики з піддонами, щоби без проблем здійснювати цю просту маніпуляцію. У них потрібно наливати воду на півгодини, щоб коріння рослини ввібрало необхідну рідину.

При пересадці їх у нові горщики варто використовувати також спеціальний ґрунт для фіалок. На дно треба покласти трохи керамзиту. Не варто забувати і про добрива. Все ж таки будь-яким рослинам потрібне підживлення. Важливо враховувати розмір горщика. Він не повинен бути надто великим. Необхідно, щоб створювалося враження ніби квітці в ньому трохи тісно.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...