Господиням на замітку! "Лінивий спосіб" прибрати весь сірий наліт з мийки і змішувача, який на 100% працює

Навіть звичка насухо витирати мийку не рятує від всім відомого вапняного нальоту, який залишається після висихання води. Проблема особливо актуальна в тих випадках, коли з крана тече жорстка вода з різними домішками, передають Патріоти України.

Подробиці

Як прибрати наліт

Для початку потрібно приготувати гарячу воду (0,5 літра), паперовий рушник (серветки), лимонну кислоту (1 столова ложка). Кристалічний інгредієнт розчиняють в рідині. У приготованій воді змочують паперовий рушник і прикріплюють до поверхні мийки.

Аналогічним способом обклеюють змішувач. В такому вигляді мийку залишають на півгодини. Після цього папір збирають і ретельно промивають мийку і змішувач.

Плюс способу в тому, що вдається прибрати вапняний наліт навіть у важкодоступних місцях, наприклад, бордюрах мойки. Не потрібно нічого терти посилено, достатньо приклеїти, почекати, прибрати і змити.

Трюк відмінно очищає і нержавійку, і штучний камінь. Змішувач також можна протерти пергаментним папером, який теж виявляється ефективним проти вапняного нальоту.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...