Вершкове масло - це продукт, який фальсифікують найчастіше. Замість натурального молочного жиру в олію можуть додавати не тільки рослинні жири, а й інші небезпечні для здоров'я людини добавки. Щоб уникнути вживання шкідливого вершкового масла, слід вміти відрізняти натуральний продукт від підробки, передають Патріоти України.
Покладіть на кілька годин у морозилку вершкове масло, а потім спробуйте його нарізати. Натуральний продукт повинен кришитися, масло з добавками різатиметься тонкими пластинками. Якщо опустити в окріп шматочок вершкового масла, то натуральне повільно танутиме і забарвлюватиме воду в молочний колір. Фальсифікований продукт розтане дуже швидко.
Якісна вершкова олія в спеку стане м'якою, рослинна - перетвориться на жовту напівпрозору рідину. Якщо опустити шматочок вершкового масла в розчин марганцівки і він світлішає, це говорить про натуральності продукту. Якщо колір не зміниться, то в марганцівку ви опускали не масло, а в кращому випадку спред.
Здавалося б, що може піти не так, якщо тримати в оселі квіти? Адже рослини допомагають створити приємну атмосферу, збільшити кількість кисню. Однак за народними прикметами є деякі квіти, які не можна тримати в домі самотнім жінкам, якщо вони хочуть щас...
Попри те, що ″перевзування″ автомобіля зі зміною сезону — необхідна процедура, їзда на зимових шинах протягом усього року — поширена практика серед водіїв. Однак експерти та фахівці з безпеки дорожнього руху не рекомендують цього робити, передають Патр...