Вершкове масло - це продукт, який фальсифікують найчастіше. Замість натурального молочного жиру в олію можуть додавати не тільки рослинні жири, а й інші небезпечні для здоров'я людини добавки. Щоб уникнути вживання шкідливого вершкового масла, слід вміти відрізняти натуральний продукт від підробки, передають Патріоти України.
Покладіть на кілька годин у морозилку вершкове масло, а потім спробуйте його нарізати. Натуральний продукт повинен кришитися, масло з добавками різатиметься тонкими пластинками. Якщо опустити в окріп шматочок вершкового масла, то натуральне повільно танутиме і забарвлюватиме воду в молочний колір. Фальсифікований продукт розтане дуже швидко.
Якісна вершкова олія в спеку стане м'якою, рослинна - перетвориться на жовту напівпрозору рідину. Якщо опустити шматочок вершкового масла в розчин марганцівки і він світлішає, це говорить про натуральності продукту. Якщо колір не зміниться, то в марганцівку ви опускали не масло, а в кращому випадку спред.
Плануючи відпустку, більшість людей довго думають, скільки шортів, суконь чи футболок взяти із собою. Але є одна річ, яку майже всі кладуть у валізу з надлишком - нижня білизна, передають Патріоти України. Цей феномен настільки поширений, що навіть у с...
Вибір правильної породи собаки може бути одним із найцікавіших і водночас найскладніших рішень для будь-якого потенційного власника домашньої тварини. З огляду на сотні порід собак, кожна з яких має свій унікальний темперамент, рівень енергії, потреби ...