
Вершкове масло - це продукт, який фальсифікують найчастіше. Замість натурального молочного жиру в олію можуть додавати не тільки рослинні жири, а й інші небезпечні для здоров'я людини добавки. Щоб уникнути вживання шкідливого вершкового масла, слід вміти відрізняти натуральний продукт від підробки, передають Патріоти України.
Покладіть на кілька годин у морозилку вершкове масло, а потім спробуйте його нарізати. Натуральний продукт повинен кришитися, масло з добавками різатиметься тонкими пластинками. Якщо опустити в окріп шматочок вершкового масла, то натуральне повільно танутиме і забарвлюватиме воду в молочний колір. Фальсифікований продукт розтане дуже швидко.
Якісна вершкова олія в спеку стане м'якою, рослинна - перетвориться на жовту напівпрозору рідину. Якщо опустити шматочок вершкового масла в розчин марганцівки і він світлішає, це говорить про натуральності продукту. Якщо колір не зміниться, то в марганцівку ви опускали не масло, а в кращому випадку спред.
Напередодні Нового року багато українців намагаються робити генеральне прибирання в домі, аби почати новий період свого життя з щастя, удачі та багатства. Адже кожен знає, що чистота - запорука успіху, передають Патріоти України. Однак, у погоні за ним...
В Україну повернулися часи, коли важливо економити кожен ват електроенергії. А це означає, що варто почати вимикати з розетки деякі прилади навіть тоді, коли ви їх не використовуєте, передають Патріоти України. Ці гаджети сконструйовані так, що вони сп...