Господиням на замітку! Найпростіші та найефективніші способи відрізнити натуральне вершкове масло від небезпечної підробки

Вершкове масло - це продукт, який фальсифікують найчастіше. Замість натурального молочного жиру в олію можуть додавати не тільки рослинні жири, а й інші небезпечні для здоров'я людини добавки. Щоб уникнути вживання шкідливого вершкового масла, слід вміти відрізняти натуральний продукт від підробки, передають Патріоти України.

Натуральне вершкове масло має бути світло-жовтого кольору. Занадто біле чи, навпаки, насичено-жовте краще не купувати. Перед вами або спред із рослинного жиру, або штучно підфарбований продукт.

Покладіть на кілька годин у морозилку вершкове масло, а потім спробуйте його нарізати. Натуральний продукт повинен кришитися, масло з добавками різатиметься тонкими пластинками. Якщо опустити в окріп шматочок вершкового масла, то натуральне повільно танутиме і забарвлюватиме воду в молочний колір. Фальсифікований продукт розтане дуже швидко.

Якісна вершкова олія в спеку стане м'якою, рослинна - перетвориться на жовту напівпрозору рідину. Якщо опустити шматочок вершкового масла в розчин марганцівки і він світлішає, це говорить про натуральності продукту. Якщо колір не зміниться, то в марганцівку ви опускали не масло, а в кращому випадку спред.

Як відбілити делікатну білизну без відбілювача - найкращий копійчаний спосіб

неділя, 28 травень 2023, 21:15

Якщо ви виявили, що ваша улюблена біла річ, наприклад, делікатна білизна втратила свою первозданну білизну, якою колись вас і привабила, не поспішайте зневірятися. Існує один перевірений роками засіб, який легко усуне подібну неприємність, передають Па...

Ви тільки зіпсуєте м’ясо! У якому посуді не можна маринувати шашлик

неділя, 28 травень 2023, 17:14

Смачний шашлик - важлива частина погожих весняних та літніх днів. Начебто нічого складного в його приготуванні немає, проте навіть найменший нюанс може вплинути на смак м’яса або зіпсувати його, передають Патріоти України. Посуд, в якому маринується м...