Картопляне пюре - страва, яку готують у кожній родині. Воно підходить як гарнір майже до будь-якого м'яса або риби. Зазвичай у пюре додають вершкове масло або молоко, однак є ще один інгредієнт, який здатен зробити смак особливим, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що варто додати у картопляне пюре щоб значно покращити його смак.Щоб пюре було не лише ситним, а й по-справжньому ніжним, до нього варто додати сметану. Саме вона надає страві приємної легкої кислинки та робить текстуру більш кремовою.
Готувати пюре варто за класичною схемою:
1. Картоплю очистити й нарізати шматочками.
2. Зварити у підсоленій воді до м’якості (приблизно 15 хвилин).
3. Злити воду і залишити картоплю на кілька хвилин, щоб випарувалася зайва волога.
4. Додати трохи вершкового масла та теплого молока, розім’яти до однорідної маси;
5. На завершення вмішати кілька ложок сметани, регулюючи кількість за власним смаком.
6. В результаті ви отримаєте пухке, гладке пюре з особливим смаком, яке відрізняється від звичного варіанту.
Що ще варто спробувати
Якщо хочете урізноманітнити страву, можна додати до пюре обсмажену цибулю, тертий сир або зелень. Та головний секрет залишається незмінним – кілька ложок сметани здатні перетворити навіть звичайну вечерю на особливу.
Ви коли-небудь ловили себе на думці, що розмовляєте самі з собою? Багато хто вважає це дивною або навіть тривожною звичкою. Але психологи переконані: у такій поведінці немає нічого дивного, більше того - вона може бути корисною, передають Патріоти Укра...
Чи знали ви, що навіть простий вибір може розкрити ваші приховані риси характеру? Психологи переконані: інструмент, який вам найбільше імпонує, здатен показати ваш психологічний портрет, передають Патріоти України. Скрипка — ви надзвичайно сумлінні. За...