Експерти пояснюють, що хороший курячий фарш має бути рівного червонуватого кольору - без плям і домішок. Сірі або зелені вкраплення свідчать про його довге зберігання в магазині. Продукт переробки має бути однорідним і не містити шматочків шкіри, кісток або хрящів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Під час вибору упакованих продуктів із курячого фаршу варто звернути увагу на герметичність пакета, дату виготовлення і термін придатності. У ньому не повинно бути снігу або льоду.
Також фахівці зазначають, що в складі інгредієнти за чинними нормами перераховані в порядку їх зменшення. Так, наприклад, у котлетах, на першому місці має бути м'ясо. Крім того, фахівці нагадують, що в домашніх умовах продукт краще не зберігати, особливо це стосується охолодженого м'яса або напівфабрикатів.
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...