Експерти пояснюють, що хороший курячий фарш має бути рівного червонуватого кольору - без плям і домішок. Сірі або зелені вкраплення свідчать про його довге зберігання в магазині. Продукт переробки має бути однорідним і не містити шматочків шкіри, кісток або хрящів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Під час вибору упакованих продуктів із курячого фаршу варто звернути увагу на герметичність пакета, дату виготовлення і термін придатності. У ньому не повинно бути снігу або льоду.
Також фахівці зазначають, що в складі інгредієнти за чинними нормами перераховані в порядку їх зменшення. Так, наприклад, у котлетах, на першому місці має бути м'ясо. Крім того, фахівці нагадують, що в домашніх умовах продукт краще не зберігати, особливо це стосується охолодженого м'яса або напівфабрикатів.
9 червня за новим календарним стилем (22 червня - за старим) - день пам'яті святителя Кирила, архієпископа Олександрійського. У народі - Кирилів день. За юліанськии календарним стилем сьогодні день пам'яті священномученика Ферапонта, єпископа Сардійсь...
Коли ви п’єте чай із шоколадом, на артеріальний тиск можуть впливати кілька активних речовин, зокрема кофеїн, теобромін і теїн (той самий кофеїн у чаї). Ось що відбувається, передають Патріоти України.