Господиням на замітку! Ось як вибрати хороший курячий фарш

Експерти пояснюють, що хороший курячий фарш має бути рівного червонуватого кольору - без плям і домішок. Сірі або зелені вкраплення свідчать про його довге зберігання в магазині. Продукт переробки має бути однорідним і не містити шматочків шкіри, кісток або хрящів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Під час вибору упакованих продуктів із курячого фаршу варто звернути увагу на герметичність пакета, дату виготовлення і термін придатності. У ньому не повинно бути снігу або льоду.

Також фахівці зазначають, що в складі інгредієнти за чинними нормами перераховані в порядку їх зменшення. Так, наприклад, у котлетах, на першому місці має бути м'ясо. Крім того, фахівці нагадують, що в домашніх умовах продукт краще не зберігати, особливо це стосується охолодженого м'яса або напівфабрикатів.

Розставлено крапки над "і": Лікар-дієтолог розповів, чи корисні насправді соління

неділя, 5 жовтень 2025, 13:05

Існує декілька методів консервування та зберігання продуктів, щодо яких часто можна почути неточні визначення. Маринування здійснюється із оцтом або іншою кислотою (наприклад, лимонним соком); соління - лише з додаванням солі (без оцту й іншої кислоти)...

Один секретний інгредієнт у каві зупиняє старіння - лікар із Гарварду дав рецепт

неділя, 5 жовтень 2025, 12:30

Хочете зробити свою ранкову каву не лише смачною, а й корисною для здоров’я? Гастроентеролог, випускник Гарварду доктор Саурабх Сеті розповів, що всього дрібка кориці може перетворити звичайну каву на справжній 2еліксир молодості", передають Патріоти У...