Господиням на замітку! Простий спосіб, як зробити суп із фрикадельками ще смачнішим

Буває немає багато часу на приготування гарячого, тому в такі дні приходить на допомогу супчик з фрикадельками. Такий суп сподобається навіть тим хто не любить вживати перші страви, передають Патріоти України.

Але всі готують його по-різному. Це як рецепт борщу – кожна господиня має свій фірмовий!

Але додавши в суп всього лише два інгредієнтия, можна кардинально змінити класичний варіант супу.

  1. Картоплю наріжте, залийте холодною водою та поставте варитися.
  2. Фрикадельки прготувати з курячого фаршу, краще з курячої грудки.
  3. Цибулю подрібніть у м’ясорубці додайте у фарш. Посоліть і приправте чорним перцем меленим. Більше нічого у фарш не потрібно додавати, хоча багато хто додає рис, яйце. Коли є свіжа зелень, можна її додати.
  4. Доки вариться картопля, сформуйте невеликі фрикадельки. Коли є час, можна зробити подвійну порцію: одну в суп, іншу в заморозку, щоб наступного разу не витрачати час на формування «колобків».
  5. Картопля майже зварилася, тепер можна посолити воду і опустити фрикадельки в каструлю.
  6. Доки фрикадельки варяться готуємо засмажку. Спочатку до м’якості обсмажте цибулю, потім додайте моркву, натерту на тертушці або порізану дрібними кубиками. Обсмажте ще хвилину.
  7. Додайте засмажку в каструлю. Фрикадельки та картопля до цього часу мають приготуватися.
  8. А тепер додайте вершковий сир, 1-2 ст. Це один із тих інгредієнтів, який зробть ваш суп смачнішим!
  9. Після цього влийте трохи вершків 15-20%. Достатньо буде 60 мл. Перемішайте суп, проваріть хвилинку і зніміть з вогню.

Залишилось розлити супчик по тарілках, посипати зеленню та подавати на стіл.

Якщо ви ще не готували такий суп, обов’язково спробуйте, тільки сир краще брати той, який у баночках, а не в брикетах(«дружба» не підійде).

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.

Водіям на замітку! Як не помилитися при виборі шин на зиму

понеділок, 8 грудень 2025, 7:44

Температура знизилася до показників, коли саме час перевзути свій транспорт, помінявши літню резину на зимову. Вибираючи нові шини, слід почати з визначення потрібного вам розміру. Тільки потім можна переглядати окремі моделі - не кожна модель доступна...