Заготовки з кропу зручні для приготування різноманітних страв. Додати смак та аромат зелені з ними виходить найкраще, передають Патріоти України.
Погодьтесь, що сушений кріп пахне зовсім інакше. І смак він також змінює. Запропонований спосіб зберігання допоможе на довший час зберегти ароматну свіжу зелень для ваших улюблених страв: супів, салатів, соусів.
Важливим моментом є правильний вибір зелені. Вона має бути без пошкоджень та гнилі. Якщо ви маєте грядки з кропом, обирайте для його збору сухий день. І не затягуйте час до моменту, коли має випасти роса. Іншими словами, зібрана зелень має бути чиста та суха. Куплена зелень на базарі відбирається за цими ж критеріями.
Зелень подрібніть та складіть в невеликі баночки. Тара має бути чиста та суха. Для надійності рекомендується обробити банки гарячою водою та висушити. Отже, готову тару з зеленню закрийте кришками та поставте в холодильник. Тепер у вас тривалий час буде свіжа та ароматна зелень для ваших улюблених страв.
Реклама на сучасних смартфонах з'являється в додатках, спливає під час роботи та може навіть проникати у системні меню. Це не лише дратує, а й часто уповільнює пристрій. Про те, як самостійно прибрати більшість таких оголошень без сторонніх програм, пи...
Посивіння – природний процес, пов'язаний зі старінням, генетикою, умовами навколишнього середовища. Також на нього впливають вітаміни q мікроелементи – їхня нестача може прискорити посивіння і навіть призвести до передчасної втрати пігменту, передають ...