Заготовки з кропу зручні для приготування різноманітних страв. Додати смак та аромат зелені з ними виходить найкраще, передають Патріоти України.
Погодьтесь, що сушений кріп пахне зовсім інакше. І смак він також змінює. Запропонований спосіб зберігання допоможе на довший час зберегти ароматну свіжу зелень для ваших улюблених страв: супів, салатів, соусів.
Важливим моментом є правильний вибір зелені. Вона має бути без пошкоджень та гнилі. Якщо ви маєте грядки з кропом, обирайте для його збору сухий день. І не затягуйте час до моменту, коли має випасти роса. Іншими словами, зібрана зелень має бути чиста та суха. Куплена зелень на базарі відбирається за цими ж критеріями.
Зелень подрібніть та складіть в невеликі баночки. Тара має бути чиста та суха. Для надійності рекомендується обробити банки гарячою водою та висушити. Отже, готову тару з зеленню закрийте кришками та поставте в холодильник. Тепер у вас тривалий час буде свіжа та ароматна зелень для ваших улюблених страв.
Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...
Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...