Заготовки з кропу зручні для приготування різноманітних страв. Додати смак та аромат зелені з ними виходить найкраще, передають Патріоти України.
Погодьтесь, що сушений кріп пахне зовсім інакше. І смак він також змінює. Запропонований спосіб зберігання допоможе на довший час зберегти ароматну свіжу зелень для ваших улюблених страв: супів, салатів, соусів.
Важливим моментом є правильний вибір зелені. Вона має бути без пошкоджень та гнилі. Якщо ви маєте грядки з кропом, обирайте для його збору сухий день. І не затягуйте час до моменту, коли має випасти роса. Іншими словами, зібрана зелень має бути чиста та суха. Куплена зелень на базарі відбирається за цими ж критеріями.
Зелень подрібніть та складіть в невеликі баночки. Тара має бути чиста та суха. Для надійності рекомендується обробити банки гарячою водою та висушити. Отже, готову тару з зеленню закрийте кришками та поставте в холодильник. Тепер у вас тривалий час буде свіжа та ароматна зелень для ваших улюблених страв.
Проте за словами нутриціологині Катерини Крупкіної, яку нещодавно запросила на інтерв’ю Марічка Падалко для свого YouTube-каналу, важливо не те, коли саме ми їмо, а що обираємо на вечерю. Набряки вранці — це наслідок затримки рідини в організмі, яка на...
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...