Господиням на замітку! Простий спосіб зберігати кріп без маринадів, заморожування чи солі

Заготовки з кропу зручні для приготування різноманітних страв. Додати смак та аромат зелені з ними виходить найкраще, передають Патріоти України.

Погодьтесь, що сушений кріп пахне зовсім інакше. І смак він також змінює. Запропонований спосіб зберігання допоможе на довший час зберегти ароматну свіжу зелень для ваших улюблених страв: супів, салатів, соусів.

Яка підійде зелень

Важливим моментом є правильний вибір зелені. Вона має бути без пошкоджень та гнилі. Якщо ви маєте грядки з кропом, обирайте для його збору сухий день. І не затягуйте час до моменту, коли має випасти роса. Іншими словами, зібрана зелень має бути чиста та суха. Куплена зелень на базарі відбирається за цими ж критеріями.

Зелень подрібніть та складіть в невеликі баночки. Тара має бути чиста та суха. Для надійності рекомендується обробити банки гарячою водою та висушити. Отже, готову тару з зеленню закрийте кришками та поставте в холодильник. Тепер у вас тривалий час буде свіжа та ароматна зелень для ваших улюблених страв.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...