Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України.
Ось тільки варто задуматись, що краще – картопля чи хліб. Ось що думають із цього приводу досвідчені куховарки.
Пишні та соковиті котлети вийдуть, якщо додати овочі. Хліб, тим паче сухий, вбирає надлишки вологи з фаршу.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Очищену сиру картоплю та цибулю потрібно натерти на дрібній тертці, видалити надлишки рідини, змішати з м’ясом та додати яйце.
Потім потрібно ретельно вимішати фарш. За словами фахівців, ідеально підготовлений напівфабрикат не залишає слідів на стінах миски.
До речі, іноді не рекомендується додавати куряче яйце. Є думка, що білок робить готові котлети щільнішими, але це справа смаку.
Далі залишиться тільки сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і можна смажити або випікати в духовці.
У суспільстві побутує думка, що вживання алкоголю — це ознака слабкості, стресу чи шкідливої звички. Проте останні дослідження вчених, опубліковані, зокрема, у Psychology Today показують парадоксальну, але цікаву закономірність: люди з вищим інтелектом...
Пропонуємо новий тест на позу під час засипання. Сон — це одна з найзагадковіших і найважливіших частин нашого життя. У цей час наше тіло й розум відновлюються, але є ще щось цікаве: те, як ви тримаєте руки уві сні, може розкрити приховані риси вашої о...