Господиням на замітку! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України.

Ось тільки варто задуматись, що краще – картопля чи хліб. Ось що думають із цього приводу досвідчені куховарки.

Подробиці

Пишні та соковиті котлети вийдуть, якщо додати овочі. Хліб, тим паче сухий, вбирає надлишки вологи з фаршу.

Для приготування потрібно:

  • фарш (краще суміш свинина та яловичина) – 400-500 гр;
  • картопля – 2 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • панірувальні сухарі, сіль, перець за смаком.

Як готувати

Очищену сиру картоплю та цибулю потрібно натерти на дрібній тертці, видалити надлишки рідини, змішати з м’ясом та додати яйце.

Потім потрібно ретельно вимішати фарш. За словами фахівців, ідеально підготовлений напівфабрикат не залишає слідів на стінах миски.

До речі, іноді не рекомендується додавати куряче яйце. Є думка, що білок робить готові котлети щільнішими, але це справа смаку.

Далі залишиться тільки сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і можна смажити або випікати в духовці.

ТОП-5 маркетингових стратегій для збільшення замовлень через доставку їжі

п’ятниця, 11 квітень 2025, 15:13

Щоб клієнти обрали саме вашу доставку, потрібно не тільки запропонувати смачні страви, а й попрацювати з рекламою та маркетинговими інструментами. Стратегія має бути продуманою і націленою на результат. У цій статті ми розглянемо найефективніші стратег...

Можна попасти на податки або штраф: Що українцям треба знати про продаж власних речей в інтернеті

п’ятниця, 11 квітень 2025, 12:19

Контроль за малим бізнесом в Україні дедалі посилюється. Так, ФОПи не можуть продавати товари через «Нову пошту» з отриманням оплати готівкою, тільки безготівковий розрахунок. Однак із березня контроль посилився, тож під нього можуть підпасти ті, хто н...