Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України.
Ось тільки варто задуматись, що краще – картопля чи хліб. Ось що думають із цього приводу досвідчені куховарки.
Пишні та соковиті котлети вийдуть, якщо додати овочі. Хліб, тим паче сухий, вбирає надлишки вологи з фаршу.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Очищену сиру картоплю та цибулю потрібно натерти на дрібній тертці, видалити надлишки рідини, змішати з м’ясом та додати яйце.
Потім потрібно ретельно вимішати фарш. За словами фахівців, ідеально підготовлений напівфабрикат не залишає слідів на стінах миски.
До речі, іноді не рекомендується додавати куряче яйце. Є думка, що білок робить готові котлети щільнішими, але це справа смаку.
Далі залишиться тільки сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і можна смажити або випікати в духовці.
Після заміни старих дерев’яних вікон на ПВХ господарі будинків і квартир часто помічають рясне випадання вологи на склопакетах і самому профілі. Особливо гостро ця проблема постає в осінній та зимовий періоди. ТСН.ua розібрався, чому на пластикових вік...
Посуд із нержавіючої сталі вважається універсальним і широко використовується як у домашніх умовах, так і в ресторанах. Його привабливий зовнішній вигляд, міцність і зручність у догляді роблять його одним із найпопулярніших виборів серед кухарів. Проте...