
Господині часто задаються питанням - що додати до дріжджового тіста, аби пиріжки і кекси були пишними і смачними, передають Патріоти України.
Для того, аби випічка довше залишалася свіжою і не засихала, до тіста для пирогів, млинців і навіть оладок слід додати трохи манки. Також можна підмішати кілька столових ложок житнього борошна – ефект буде такий самий.
Ще один секрет – щоб тісто довго не черствіло кухарі рекомендують не забувати просівати борошно, таким чином ви збагатите його киснем, який необхідний для правильної "роботи" дріжджів
Після того, як дістали з духовки готові пиріжки, не поспішайте швидко знімати їх з дека – накрийте рушником і дозвольте охолонути протягом 10 хвилин.Увага - духова шафа після завершення роботи має обов'язково остигати тільки з закритими дверцятами.
Після того, як пиріжки або кекси дістали з духовки, їх слід накрити чистим рушником і дати повністю охолонути, адже при контакті з киснем випічка швидко втрачає свою свіжість. Вироби, які повністю охололи, потрібно загорнути в плівку, поліетиленовий кульок або фольгу.
У тому випадку, якщо перед вами стоїть завдання довше зберегти свіжість пиріжків, радимо зберігати їх у холодильнику – цей спосіб допоможе продовжити їх термін придатності до тижня.
Деменція - це одне із серйозних неврологічних захворювань у 21 столітті. Британська національна служба охорони здоров’я (NHS) стверджує, що деменція вражає переважно людей похилого віку, причому ризик подвоюється кожні п’ять років після 65 років. Однак...
Мабуть, ви теж часто думаєте: "Ще п’ять хвилин" після дзвінка будильника. Здається нешкідливою звичкою, але додатковий сон у ранкові години може погіршити самопочуття і енергію на весь день, передають Патріоти України. Інерція сну — це стан дезорієнтац...