Деруни, або драники, картопляники, для багатьох є улюбленими оладками з картоплі. Рецептів багато, але досвідчені господині знають, що у страву треба якнайменше додати, щоб зберегти ніжний картопляний аромат, золоту скоринку, передають Патріоти України.
Для оладок із картоплі достатньо взяти: власне картоплю, цибулю, сіль. Саме трьох інгредієнтів для класичного тіста достатньо. Не додавайте борошно, це зробить тісто забитим, в’язким, смак картоплі буде менш виражений.
Часто господині додають яйця, але в цьому також нема потреби. Картопля добре тримає форму, якщо після тертя ви злиєте зайву вологу. Сметана в тісті дасть більшу вологу, драники можуть прилипати до сковорідки. Тому краще без неї. Іноді треба думати не про те, що ще додати, а який мінімальний набір продуктів взяти для ідеальної страви.
Цей тест допомагає швидко заглянути у ваше підсвідоме і виявити приховані риси характеру. Для цього достатньо звернути увагу на перший елемент, який привернув вашу увагу на картинці, передають Патріоти України. Жінка Якщо ви помітили жіночу фігуру, це...
Кольори мають величезну силу — вони впливають на наш настрій, рішення й навіть сприйняття світу. Недарма психологи кажуть: те, який відтінок вам найближчий, здатне розповісти про ваш характер і життєву філософію, передають Патріоти України. Давайте под...