
Деруни, або драники, картопляники, для багатьох є улюбленими оладками з картоплі. Рецептів багато, але досвідчені господині знають, що у страву треба якнайменше додати, щоб зберегти ніжний картопляний аромат, золоту скоринку, передають Патріоти України.
Для оладок із картоплі достатньо взяти: власне картоплю, цибулю, сіль. Саме трьох інгредієнтів для класичного тіста достатньо. Не додавайте борошно, це зробить тісто забитим, в’язким, смак картоплі буде менш виражений.
Часто господині додають яйця, але в цьому також нема потреби. Картопля добре тримає форму, якщо після тертя ви злиєте зайву вологу.
Сметана в тісті дасть більшу вологу, драники можуть прилипати до сковорідки. Тому краще без неї.
Іноді треба думати не про те, що ще додати, а який мінімальний набір продуктів взяти для ідеальної страви.
Деякі старі 1-гривневі монети коштують великих грошей. Річ у тім, що через свої особливості вони високо цінуються серед колекціонерів – настільки, що ті готові платити за них тисячі гривень.Так, за екземпляр 1992 року різновиду 1.1ААг можуть заплатити,...
Якісний та регулярний сон є одним із головних факторів здоров’я. Нові дослідження показують, що не лише тривалість, а й час, коли ви лягаєте спати, може серйозно впливати на ризик розвитку численних захворювань, передають Патріоти України. Сон — активн...