
Деруни, або драники, картопляники, для багатьох є улюбленими оладками з картоплі. Рецептів багато, але досвідчені господині знають, що у страву треба якнайменше додати, щоб зберегти ніжний картопляний аромат, золоту скоринку, передають Патріоти України.
Для оладок із картоплі достатньо взяти: власне картоплю, цибулю, сіль. Саме трьох інгредієнтів для класичного тіста достатньо. Не додавайте борошно, це зробить тісто забитим, в’язким, смак картоплі буде менш виражений.
Часто господині додають яйця, але в цьому також нема потреби. Картопля добре тримає форму, якщо після тертя ви злиєте зайву вологу.
Сметана в тісті дасть більшу вологу, драники можуть прилипати до сковорідки. Тому краще без неї.
Іноді треба думати не про те, що ще додати, а який мінімальний набір продуктів взяти для ідеальної страви.
Мийка кухонна з нержавіючої сталі Franke — це надійність, стиль і гігієна. Дізнайтеся, чому це найкращий вибір для сучасної кухні. Коли я обирав мийку для кухні, перед очима були десятки моделей — з граніту, кераміки, штучного каменю. Усі такі гарні, г...
Подвійна мийка Franke — ідеальний вибір для кухні. Більше простору, зручність у догляді, сучасний вигляд. Дізнайтесь усі переваги! У сучасному ритмі життя кухня має бути не лише зручною, а й продуманою до дрібниць. Один з елементів, який значно впливає...