
Найпростіша, смачна і ситна страва з картоплі - деруни. Готувати їх потрібно з жовтих сортів картоплі - ті, які ароматніші і краще розварюються. А для того, щоб деруни не були сірими і забитими, потрібно додавати тільки просіяне борошно, а в основу - цибульний сік, сметану, вони не дадуть картоплі потемніти, передають Патріоти України.
Кулінар Володимир Ярославський поділився в Instagram рецептом смачних дерунів зі сметаною, які не будуть сірими та забитими борошном.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю натріть на дрібній тертці. Цибулю перебийте в блендері.
2. Перекладіть картоплю в миску, додайте борошно, цибулю, яйце, сметану, сіль і добре перемішайте.
3. Розігрійте олію на сковороді, викладіть картоплю ложкою, обсмажте з двох боків до готовності. Подавайте деруни гарячими, зі сметаною, можна посипати зеленню.
Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...