Найпростіша, смачна і ситна страва з картоплі - деруни. Готувати їх потрібно з жовтих сортів картоплі - ті, які ароматніші і краще розварюються. А для того, щоб деруни не були сірими і забитими, потрібно додавати тільки просіяне борошно, а в основу - цибульний сік, сметану, вони не дадуть картоплі потемніти, передають Патріоти України.
Кулінар Володимир Ярославський поділився в Instagram рецептом смачних дерунів зі сметаною, які не будуть сірими та забитими борошном.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю натріть на дрібній тертці. Цибулю перебийте в блендері.
2. Перекладіть картоплю в миску, додайте борошно, цибулю, яйце, сметану, сіль і добре перемішайте.
3. Розігрійте олію на сковороді, викладіть картоплю ложкою, обсмажте з двох боків до готовності. Подавайте деруни гарячими, зі сметаною, можна посипати зеленню.
Лікар стверджує, що ложка арахісового масла перед сном може допомогти вам спати краще всю ніч, передають Патріоти України. Це пояснюється тим, що арахісове масло містить триптофан — амінокислоту, яка є необхідною для виробництва серотоніну, "що має зас...
Наскільки ймовірно, що ви матимете сина або доньку? Протягом багатьох років вважалося, що шанси на народження хлопчика або дівчинки - це класичні 50/50. Однак нещодавнє дослідження вчених Гарвардського університету спростувало це твердження, передають ...