Найпростіша, смачна і ситна страва з картоплі - деруни. Готувати їх потрібно з жовтих сортів картоплі - ті, які ароматніші і краще розварюються. А для того, щоб деруни не були сірими і забитими, потрібно додавати тільки просіяне борошно, а в основу - цибульний сік, сметану, вони не дадуть картоплі потемніти, передають Патріоти України.
Кулінар Володимир Ярославський поділився в Instagram рецептом смачних дерунів зі сметаною, які не будуть сірими та забитими борошном.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю натріть на дрібній тертці. Цибулю перебийте в блендері.
2. Перекладіть картоплю в миску, додайте борошно, цибулю, яйце, сметану, сіль і добре перемішайте.
3. Розігрійте олію на сковороді, викладіть картоплю ложкою, обсмажте з двох боків до готовності. Подавайте деруни гарячими, зі сметаною, можна посипати зеленню.
24 квітня за новим стилем (7 травня за старим) - вшановують пам'ять мученика Сави Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що пок...
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...