
Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України.
Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’яса. Краще, щоб був змішаний (свинина та яловичина, курятина та свинина).
Щоб м’ясна начинка була ніжною, додайте замість традиційної крижаної води, холодне молоко або рідкі магазинні вершки. Саме молочна рідина додасть страві м’якості, як у дитячій вареній ковбасі.
Якщо ви плануєте додавати цибулю, то її варто не пускати через м’ясорубку, а дрібно порізати. Саме цибуля дасть свій сік, від чого страва після приготування буде ще соковитішою.
Нові дані дослідників підтверджують: скорочення часу, проведеного перед екраном - насамперед телевізором - приносить вражаючі результати. І це один із найлегших способів покращити психологічне здоров’я без ліків, витрат і складних методик, передають Па...
Візуальні тести змушують на хвилину зупинитися й змислитися над тим, як працює сприйняття та які риси характеру воно підкреслює. Вони поєднують цікаву візуальну форму з елементами психології, а тому привертають увагу мільйонів користувачів у соцмережах...