Господиням на замітку! Що обов’язково треба додати у фарш для пельменів, біляшів і чебуреків

Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України.

Подробиці

Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’яса. Краще, щоб був змішаний (свинина та яловичина, курятина та свинина).

Щоб м’ясна начинка була ніжною, додайте замість традиційної крижаної води, холодне молоко або рідкі магазинні вершки. Саме молочна рідина додасть страві м’якості, як у дитячій вареній ковбасі.

Якщо ви плануєте додавати цибулю, то її варто не пускати через м’ясорубку, а дрібно порізати. Саме цибуля дасть свій сік, від чого страва після приготування буде ще соковитішою.

Джерело: ПростоВей

Один секрет для вау-результату! Як замісити пухке та м’яке тісто для біляшів

неділя, 28 липень 2024, 11:12

Коли говорять про біляші, то найперше згадується про дієтологів, передають Патріоти України. Вони кажуть, що то не можна їсти. В них багато олії, вони шкідливі та калорійні. Прихильники здорового харчування можуть про то казати, що хочуть, а біляші як...

Як зварити ідеальні макарони - лайфхак італійських шеф-кухарів

неділя, 28 липень 2024, 10:12

Тальятелле, спагетті, канелоні, фузіллі - малий перелік макаронних виробів, які люблять готувати італійці, передають Патріоти України. Вони точно знають кулінарні секрети, про які інші не здогадуються. Як не переварити, як зробити, щоб не злиплися, — ...