Іноді буває так, що начебто всі інгредієнти у фарші присутні, рецептуру дотримано, а котлети все одно не хочуть ліпитися. Фарш, що прилипає до рук, відбиває будь-яке бажання готувати котлети, передають Патріоти України.
Якщо фарш липне до рук, потрібно додати один із продуктів, який загустить та зволожить м’ясо. Це може бути манка, яйце, терта картопля, якась крупа, або гарбуз.
Не забувайте обкачувати котлети в борошні. Якщо це не допомагає і котлети все одно не хочуть тримати форму, скористайтеся наступними порадами:
Щоб цього не повторилося при наступному приготуванні котлет, добре відбивайте фарш перед тим, як додати до нього інгредієнти для котлет. Фарш насититься киснем і такі котлети буде легко ліпити.
Підживлення розсади на весні є важливим кроком для забезпечення здорового росту рослин і отримання багатого врожаю. Ось кілька порад, як правильно підживити розсаду, передають Патріоти України. Підживлення розсади на весні – це баланс між забезпеченням...
Нове дослідження, проведене Університетською клінікою Тюбінгена спільно з Німецьким центром досліджень діабету (DZD) та Інститутом імені Гельмгольца в Мюнхені, проливає світло на роль мозку в розвитку ожиріння, передають Патріоти України. Вчені встанов...