Іноді буває так, що начебто всі інгредієнти у фарші присутні, рецептуру дотримано, а котлети все одно не хочуть ліпитися. Фарш, що прилипає до рук, відбиває будь-яке бажання готувати котлети, передають Патріоти України.
Якщо фарш липне до рук, потрібно додати один із продуктів, який загустить та зволожить м’ясо. Це може бути манка, яйце, терта картопля, якась крупа, або гарбуз.
Не забувайте обкачувати котлети в борошні. Якщо це не допомагає і котлети все одно не хочуть тримати форму, скористайтеся наступними порадами:
Щоб цього не повторилося при наступному приготуванні котлет, добре відбивайте фарш перед тим, як додати до нього інгредієнти для котлет. Фарш насититься киснем і такі котлети буде легко ліпити.
Чи можна за одним поглядом на зображення дізнатися щось важливе про себе? Психологи вже роками використовують візуальні тести для аналізу людської підсвідомості. Хоч вони не замінюють професійну терапію, такі тести допомагають краще зрозуміти власні вн...
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...