Господиням на замітку! Що робити, якщо фарш липне до рук і не вдається ліпити котлети

Іноді буває так, що начебто всі інгредієнти у фарші присутні, рецептуру дотримано, а котлети все одно не хочуть ліпитися. Фарш, що прилипає до рук, відбиває будь-яке бажання готувати котлети, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо фарш липне до рук, потрібно додати один із продуктів, який загустить та зволожить м’ясо. Це може бути манка, яйце, терта картопля, якась крупа, або гарбуз.

Не забувайте обкачувати котлети в борошні. Якщо це не допомагає і котлети все одно не хочуть тримати форму, скористайтеся наступними порадами:

  • змочуйте руки водою після формування кожної котлети;
  • змащуйте руки рослинною олією;
  • беріть фарш ложкою;
  • надягніть одноразові поліетиленові рукавички.

Щоб цього не повторилося при наступному приготуванні котлет, добре відбивайте фарш перед тим, як додати до нього інгредієнти для котлет. Фарш насититься киснем і такі котлети буде легко ліпити.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...