Іноді буває так, що начебто всі інгредієнти у фарші присутні, рецептуру дотримано, а котлети все одно не хочуть ліпитися. Фарш, що прилипає до рук, відбиває будь-яке бажання готувати котлети, передають Патріоти України.
Якщо фарш липне до рук, потрібно додати один із продуктів, який загустить та зволожить м’ясо. Це може бути манка, яйце, терта картопля, якась крупа, або гарбуз.
Не забувайте обкачувати котлети в борошні. Якщо це не допомагає і котлети все одно не хочуть тримати форму, скористайтеся наступними порадами:
Щоб цього не повторилося при наступному приготуванні котлет, добре відбивайте фарш перед тим, як додати до нього інгредієнти для котлет. Фарш насититься киснем і такі котлети буде легко ліпити.
Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...
Психологічні тести, зокрема побудовані на оптичних ілюзіях, дедалі частіше використовують як доступний спосіб краще зрозуміти свою поведінку та реакції. Вони дозволяють швидко оцінити, які риси можуть переважати в різних життєвих ситуаціях, і допомагаю...