У приготуванні м’яса є ціла низка нюансів, які слід враховувати, щоб створити смачну страву. Переварене м’ясо, звичайно, краще за недоварене. Але смак такого продукту мало кого потішить, передають Патріоти України.
Багатьом подобається соковите та ароматне м’ясо, яке своїм виглядом викликає апетит. Переварений продукт засмучує кулінарів, але виправити ситуацію можна.
Шеф-кухарі знають простий спосіб, який дозволяє врятувати надто розварене м’ясо. Цей трюк повертає продукту соковитість.
Як виправити ситуацію
Потрібно нарізати м’ясо тонкими скибочками та розкласти їх на тарілці. Потім шматочки посипають цибулею і помідорами, додати олію, трохи соку лимона і крапельку оцту. За смаком можна також додати улюблені приправи та спеції.
М’ясо має трохи постояти. Вже через 5-10 хв воно напитається соком. На вигляд і на смак таке м’ясо буде краще за початковий варіант, тому його можна далі використовувати для приготування бажаної страви.
Ви навіть не здогадуєтесь, але вже на старті польоту дратуєте екіпаж літака. І ні, справа не у черзі до туалету. Колишня бортпровідниця Emirates поділилась, що дві речі пасажири роблять постійно - і це просто виводить з себе весь екіпаж, передають Патр...
Боротьба з вапняним нальотом - одне з найбільш дратівливих завдань у прибиранні ванної. Білі плями, які залишаються від жорсткої води на кранах, виглядають неохайно і можуть бути джерелом бактерій. Але експерти радять - є простий, натуральний і ефектив...