Серед популярних начинок для пирогів – варення та кисломолочний сир, передають Патріоти України.
Ці інгредієнти ідеально поєднуються з тістом: страва вдається дуже смачна.
Однак такі добавки мають серйозний недолік: вони часто витікають із пирогів.
З цієї причини багато домогосподарок відмовляються готувати улюблені страви, вибираючи більш густі компоненти.
Однак досвідчені кухарі запевняють: якщо вам подобаються пироги з варенням, то ви повинні продовжувати їх готувати.
Тільки вам потрібно використовувати додатковий інгредієнт, і проблема буде вирішена.
Що додати до начинки
Ви можете використовувати крохмаль як загусник. Начинка не буде витікати з пирогів і з іншими додатковими компонентами: манка, вівсяна каша.
Однак вам потрібно бути обережним: не варто додавати багато згущувача.
На пів кіло начинки достатньо додати одну столову ложку одного з перерахованих вище складових.
Загусник просто додається до кисломолочного сиру. Ви можете змішати крохмаль з ягодами лише після того, як останні повністю розморожені і позбутися від зайвої рідини.
Якщо вам потрібно загустити варення, то його потрібно довести до кипіння і утримувати у цьому стані разом крохмалем (чи манкою) близько хвилини. Як результат, варення через деякий час остигне та загусне.
Прикраси, а особливо кільця, можуть бути не лише елементом стилю, а й сильним енергетичним інструментом. Згідно з давніми віруваннями та принципами фен-шуй, палець, на якому ви носите кільце, здатен або відкрити фінансовий потік, або навпаки - перекрит...
Сьогодні полиці магазинів заповнені продуктами з позначкою "healthy", але не все, що продається під виглядом корисного, справді таким є. Багато популярних перекусів і готових страв містять приховані цукри, жири та добавки, які роблять їх небезпечнішими...