Господиням на замітку! Що робити, якщо начинка витікає з пирогів

Серед популярних начинок для пирогів – варення та кисломолочний сир, передають Патріоти України.

Ці інгредієнти ідеально поєднуються з тістом: страва вдається дуже смачна.

Однак такі добавки мають серйозний недолік: вони часто витікають із пирогів.

Подробиці

З цієї причини багато домогосподарок відмовляються готувати улюблені страви, вибираючи більш густі компоненти.

Однак досвідчені кухарі запевняють: якщо вам подобаються пироги з варенням, то ви повинні продовжувати їх готувати.

Тільки вам потрібно використовувати додатковий інгредієнт, і проблема буде вирішена.

Що додати до начинки

Ви можете використовувати крохмаль як загусник. Начинка не буде витікати з пирогів і з іншими додатковими компонентами: манка, вівсяна каша.

Однак вам потрібно бути обережним: не варто додавати багато згущувача.

На пів кіло начинки достатньо додати одну столову ложку одного з перерахованих вище складових.

Загусник просто додається до кисломолочного сиру. Ви можете змішати крохмаль з ягодами лише після того, як останні повністю розморожені і позбутися від зайвої рідини.

Якщо вам потрібно загустити варення, то його потрібно довести до кипіння і утримувати у цьому стані разом крохмалем (чи манкою) близько хвилини. Як результат, варення через деякий час остигне та загусне.

Джерело: ПростоВей

Ніколи не носіть кільце на цьому пальці - гроші втечуть від вас!

середа, 10 вересень 2025, 9:15

Прикраси, а особливо кільця, можуть бути не лише елементом стилю, а й сильним енергетичним інструментом. Згідно з давніми віруваннями та принципами фен-шуй, палець, на якому ви носите кільце, здатен або відкрити фінансовий потік, або навпаки - перекрит...

Лише "ілюзія"! Названо "корисні" продукти, які насправді шкодять здоров'ю

середа, 10 вересень 2025, 7:30

Сьогодні полиці магазинів заповнені продуктами з позначкою "healthy", але не все, що продається під виглядом корисного, справді таким є. Багато популярних перекусів і готових страв містять приховані цукри, жири та добавки, які роблять їх небезпечнішими...