Господиням на замітку! Що робити, якщо начинка витікає з пирогів

Серед популярних начинок для пирогів – варення та кисломолочний сир, передають Патріоти України.

Ці інгредієнти ідеально поєднуються з тістом: страва вдається дуже смачна.

Однак такі добавки мають серйозний недолік: вони часто витікають із пирогів.

Подробиці

З цієї причини багато домогосподарок відмовляються готувати улюблені страви, вибираючи більш густі компоненти.

Однак досвідчені кухарі запевняють: якщо вам подобаються пироги з варенням, то ви повинні продовжувати їх готувати.

Тільки вам потрібно використовувати додатковий інгредієнт, і проблема буде вирішена.

Що додати до начинки

Ви можете використовувати крохмаль як загусник. Начинка не буде витікати з пирогів і з іншими додатковими компонентами: манка, вівсяна каша.

Однак вам потрібно бути обережним: не варто додавати багато згущувача.

На пів кіло начинки достатньо додати одну столову ложку одного з перерахованих вище складових.

Загусник просто додається до кисломолочного сиру. Ви можете змішати крохмаль з ягодами лише після того, як останні повністю розморожені і позбутися від зайвої рідини.

Якщо вам потрібно загустити варення, то його потрібно довести до кипіння і утримувати у цьому стані разом крохмалем (чи манкою) близько хвилини. Як результат, варення через деякий час остигне та загусне.

Джерело: ПростоВей

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...