Серед популярних начинок для пирогів – варення та кисломолочний сир, передають Патріоти України.
Ці інгредієнти ідеально поєднуються з тістом: страва вдається дуже смачна.
Однак такі добавки мають серйозний недолік: вони часто витікають із пирогів.
З цієї причини багато домогосподарок відмовляються готувати улюблені страви, вибираючи більш густі компоненти.
Однак досвідчені кухарі запевняють: якщо вам подобаються пироги з варенням, то ви повинні продовжувати їх готувати.
Тільки вам потрібно використовувати додатковий інгредієнт, і проблема буде вирішена.
Що додати до начинки
Ви можете використовувати крохмаль як загусник. Начинка не буде витікати з пирогів і з іншими додатковими компонентами: манка, вівсяна каша.
Однак вам потрібно бути обережним: не варто додавати багато згущувача.
На пів кіло начинки достатньо додати одну столову ложку одного з перерахованих вище складових.
Загусник просто додається до кисломолочного сиру. Ви можете змішати крохмаль з ягодами лише після того, як останні повністю розморожені і позбутися від зайвої рідини.
Якщо вам потрібно загустити варення, то його потрібно довести до кипіння і утримувати у цьому стані разом крохмалем (чи манкою) близько хвилини. Як результат, варення через деякий час остигне та загусне.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...