Господиням на замітку! Що робити, якщо смажені котлети виявилися пересоленими

Іноді достатньо однієї помилки і смак котлет може бути повністю зіпсований. Найпоширенішою помилкою є використання великої кількості солі, передають Патріоти України.

Подробиці

Виникає неприємна ситуація: господиня взяла чимало фаршу та витратила багато часу на «обробку» м’ясної основи та смаження котлет, але вживати страву не можна.

Однак засмучуватися не варто. Адже вихід із ситуації є навіть після того, як підсмажені котлети знято зі сковорідки.

Рішення проблеми

Відомо, що в ролі поглинача солі може виступити картопля.

Саме цей овоч використовують для виправлення смаку пересоленого супу.

Однак котлети явно не належать до рідких страв. Тому в сковорідку доведеться додати не тільки крупно нарізану картоплю, а й воду.

Після цього потрібно їх протушкувати. Це слід продовжувати доти, доки додатковий інгредієнт не буде повністю готовим.

В результаті вийде не зовсім та страва, яку ви планували приготувати. Однак від цього котлети не стануть менш смачними. Натомість вони будуть не такими солоними.

А ви це знали? Як у СРСР переслідували "дармоїдів" і кого включали в цю категорію

середа, 26 червень 2024, 19:45

Влада СРСР любила хвалитись перед іноземними гостями тим, що у країні немає безробіття. Але при цьому не розповідала, якою ціною цього вдалося досягти. А робилося це, зокрема, за допомогою репресивних заходів, передають Патріоти України. Основою для пе...

А ви це знали? Чому спочатку смажать цибулю, а потім м’ясо

середа, 26 червень 2024, 18:07

Сперечатись про смаки - не найблагородніше заняття, тим більше, якщо справа стосується кулінарії, передають Патріоти України. В цьому випадку вірніше буде звертати увагу не на смакові уподобання, а скоріше на досвід і здоровий глузд. Інакше можна прост...