
Іноді достатньо однієї помилки і смак котлет може бути повністю зіпсований. Найпоширенішою помилкою є використання великої кількості солі, передають Патріоти України.
Виникає неприємна ситуація: господиня взяла чимало фаршу та витратила багато часу на «обробку» м’ясної основи та смаження котлет, але вживати страву не можна.
Однак засмучуватися не варто. Адже вихід із ситуації є навіть після того, як підсмажені котлети знято зі сковорідки.
Відомо, що в ролі поглинача солі може виступити картопля.
Саме цей овоч використовують для виправлення смаку пересоленого супу.
Однак котлети явно не належать до рідких страв. Тому в сковорідку доведеться додати не тільки крупно нарізану картоплю, а й воду.
Після цього потрібно їх протушкувати. Це слід продовжувати доти, доки додатковий інгредієнт не буде повністю готовим.
В результаті вийде не зовсім та страва, яку ви планували приготувати. Однак від цього котлети не стануть менш смачними. Натомість вони будуть не такими солоними.
Багато зірок відверто зізнаються, що сплять по кілька годин на добу. Ріанна, наприклад, каже, що їй вистачає трьох-чотирьох годин, а акторка Сідні Свіні - лише двох. Водночас відомий шеф Джеймі Олівер визнає, що вже десять років має "найгірші стосунки ...
Оберіть птаха на зображенні, щоб дізнатися, як вас сприймають близькі та оточення. Ваш вибір розкриває ключові риси вашої особистості, які помічають інші, передають Патріоти України. Тест допомагає зрозуміти, як вас сприймає світ, і дає підказки, як зм...