
Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.
По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.
По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка.
По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.
По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).
Маєте час на перерву та розваги? Погляньте на фото з шістьма чашками кави та протягом 3 секунд оберіть ту, яку б найбільше хотіли випити. Ваш вибір може багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України. Пояснення вибору кави:. Застере...
Маленькі металеві заклепки на джинсах - це не лише декоративний елемент. Вони мають практичне походження, яке сягає 19 століття, передають Патріоти України. Тоді джинси були робочим одягом для шахтарів та працівників, і кишені швидко зношувалися від ва...