
Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.
По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.
По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка.
По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.
По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).
Компанія Cosmo Pharmaceuticals оголосила про успішні результати двох завершальних випробувань препарату "класкотерон" для лікування андрогенної алопеції у чоловіків, передають Патріоти України. Дослідження провели цього тижня і зафіксували значно кращи...
Багато людей помічають, що прокидаються близько 3-ї години ранку. Колись це пояснювали “годиною відьом”, але сучасна наука має простіше пояснення, передають Патріоти України. Сон складається з двох фаз: NREM (глибокий сон, коли тіло відновлюється) та R...