Господиням на замітку! Що робити, щоб котлети не розвалювалися під час смаження

Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.

По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка.

По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.

По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).

Джерело: ПростоВей

Психологічний тест: Яку каву ви оберете? Це розкриє вашу особистість

вівторок, 11 листопад 2025, 12:15

Маєте час на перерву та розваги? Погляньте на фото з шістьма чашками кави та протягом 3 секунд оберіть ту, яку б найбільше хотіли випити. Ваш вибір може багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України. Пояснення вибору кави:. Застере...

А ви це знали? Для чого металеві ґудзики на кишенях джинсів

вівторок, 11 листопад 2025, 11:45

Маленькі металеві заклепки на джинсах - це не лише декоративний елемент. Вони мають практичне походження, яке сягає 19 століття, передають Патріоти України. Тоді джинси були робочим одягом для шахтарів та працівників, і кишені швидко зношувалися від ва...