
Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України.
По-перше, дебютну партію котлет треба викладати лише на добре розігріту сковорідку. Часто саме це стає причиною, чому котлети розпадаються після перевертання.
По-друге, забезпечте достатнє панірування, щоб котлети тримали форму і відразу схопилася скоринка.
По-третє, якщо фарш надто рідкий не намагайтеся формувати котлети руками, висока ймовірність, що все-таки розвалюватися будуть. Тому рекомендуємо смажити без панірування ложкою, як оладки.
По-четверте, зробіть фарш однорідним, не забудьте про один з інгредієнтів, що допоможе тримати форму (яйце, хліб, сир чи манка).
Приготування картоплі заздалегідь - зручний спосіб економії часу, але неправильне зберігання може завдати шкоди. Експерти радять бути обережними та знати точний термін її придатності, передають Патріоти України. Правильне зберігання картоплі не лише зб...
Ліза Вільєгас, фахівчиня зі стратегії кар'єри та комунікацій, виділила важливе питання, на яке слід звернути увагу під час індивідуальних зустрічей з вашим керівником або потенційними роботодавцями, передають Патріоти України. На своїй сторінці в Insta...