Господиням на замітку! Що робити, щоб на речах не залишалися розводи від порошку - поради

Складно описати відчуття розчарування, коли ти дістаєш з машини щойно випраний одяг, а він весь у розводах від порошку. Особливо помітні такі сліди на темних речах. Статись подібна неприємність може з кількох причин - надмір порошку, дуже жорстка вода та, відповідно, накип у механізмі приладу, перевантажений барабан. А додаткове полоскання рятує не завжди, передають Патріоти України.

Звісно, першим кроком до вирішення проблеми має стати усунення вище перелічених помилок. Завантажуйте білизну помірно, дотримуйтесь інструкції з використання свого прального засобу та почистіть машину. Але експерти радять для боротьби з проблемою розводів на одязі використовувати один простий засіб – OBOZ.UA розповідає детальніше.

Йдеться про звичайну кухонну сіль. Її потрібно додавати перед пранням у відсік, куди зазвичай заливають кондиціонер. На одне велике завантаження знадобиться половина склянки, на маленьку кількість речей вистачить і столової ложки.

Крім того, що за допомогою солі можна уникнути появи розводів, вона може допомогти з вирішенням ще кількох проблем. Так прання у підсоленій воді дозволяє довше зберігати колір тканин яскравим. На додачу це хороший засіб для боротьби з плямами поту у пахвовій області речей. А якщо додати до солі невелику кількість оцту, разом вони допоможуть освітлити старі білі речі і усунути будь-які сторонні запахи.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...