Господиням на замітку! Що треба зробити, щоб ягоди в шарлотці не падали на дно форми

Коли потрібно щось швидко спекти солодке до чаю, на думці завжди шарлотка. Звичайно, адже вона елементарна в приготуванні. Це вам не коржі поштучно випікати та довго крем вимішувати. Шарлотка - ідеальний солодкий смаколик.

Інгредієнти та приготування

Для приготування треба:

  • яйця — 3 шт.;
  • цукор — 1 скл.;
  • борошно — 1 скл.;
  • розпушувач — 0,5 ч.л.;
  • фрукти, ягоди.

Всі вказані інгредієнти потрібно змішати разом. Випікати смаколик потрібно 45 хвилин. Духовка повинна бути розігріта до 180 градусів.

І головне питання про фрукти та ягоди, які йдуть на дно в рідкому тісті. заради ситуації можна наступним чином. Підсипте ложку борона. Тісто стане більш щільним, а ягоди будуть краще триматися на поверхні. Обробіть ягоди та потім завантажте в тісто. Нехай ваша шарлотка буде найсмачнішою!

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.