Господиням на замітку! Що треба зробити, щоб ягоди в шарлотці не падали на дно форми

Коли потрібно щось швидко спекти солодке до чаю, на думці завжди шарлотка. Звичайно, адже вона елементарна в приготуванні. Це вам не коржі поштучно випікати та довго крем вимішувати. Шарлотка - ідеальний солодкий смаколик.

Інгредієнти та приготування

Для приготування треба:

  • яйця — 3 шт.;
  • цукор — 1 скл.;
  • борошно — 1 скл.;
  • розпушувач — 0,5 ч.л.;
  • фрукти, ягоди.

Всі вказані інгредієнти потрібно змішати разом. Випікати смаколик потрібно 45 хвилин. Духовка повинна бути розігріта до 180 градусів.

І головне питання про фрукти та ягоди, які йдуть на дно в рідкому тісті. заради ситуації можна наступним чином. Підсипте ложку борона. Тісто стане більш щільним, а ягоди будуть краще триматися на поверхні. Обробіть ягоди та потім завантажте в тісто. Нехай ваша шарлотка буде найсмачнішою!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...