Господиням на замітку! Що зробити, щоб сирники було набагато легше і зручніше ліпити


Іноді сирна маса виходить настільки м’якою та пухкою, що зліпити з неї цілісні сирники не виходить, передають Патріоти України.

Нерідко білі шайбочки розвалюються задовго до викладання на сковороду.

Чому процес ліплення сирників часом є настільки складним? Вся справа в тому, що багато господинь забувають виконати одну просту, але дуже важливу дію.

Сирна маса перед ліпленняс сирників повинна бути охолодженою. Без цього маса не набуде потрібної консистенції.

Основу, отриману після змішування сиру, сирих яєць та борошна(або манки), потрібно залишити в холодильнику хоча б на 2 години. Краще підготувати основу для сирників з вечора і залишити її на ніч в холодильнику.

Під впливом низьких температур сирна маса набуває потрібної щільності. З такої суміші можна швидко та легко створити гарної і правильної форми сирники.

Зовнішній вигляд страви буде ідеальним. Спробуйте!

"Найбільший ворогу": Названо їжу, яка прискорює старіння і "псує" шкіру

вівторок, 26 серпень 2025, 10:50

Зовнішність напряму залежить від того, що ми щодня їмо. Деякі звичні продукти непомітно прискорюють процеси старіння, провокуючи запальні реакції, висипання та втрату еластичності шкіри, передають Патріоти України. Вчені й дерматологи наголошують: їжа ...

Чому всі почали пити імбирний чай: ТОП-5 науково обґрунтованих причин

вівторок, 26 серпень 2025, 10:15

Імбирний чай - не лише ароматний напій з пряним, гострим смаком, а й справжня скарбниця користі для здоров’я. Його традиційно використовували в аюрведі та китайській медицині, а сучасні дослідження підтверджують його позитивний вплив на організм, перед...