Господиням на замітку! Що зробити з огірками, які каламутніють у банці

Якщо з маринованими огірками трапилася неприємність, і розсіл у банці став каламутним, це не означає, що їх потрібно викидати. Найбільш вірогідною причиною помутніння заготовок є потрапляння в банку бруду. Можливо, це сталося через помилки в процесі стерилізації скляних ємностей, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб врятувати консервацію, вийміть огірки з банки, і наріжте їх кубиками. Потім перекладіть в контейнер і залийте розсолом. Після такої нехитрої операції ємність з нарізаними овочами можна відправляти на полицю морозильної камери.

Якщо у вас немає окремого морозильника і у відсіку для заморозки дуже мало місця, контейнер можна замінити на звичайний поліетиленовий пакетик. Використовувати такі огірки можна у процесі приготування салату чи супу. Якщо ви вирішили порадувати домашніх солянкою, цей необхідний для смачної страви інгредієнт можна навіть не розморожувати.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...