Якщо з маринованими огірками трапилася неприємність, і розсіл у банці став каламутним, це не означає, що їх потрібно викидати. Найбільш вірогідною причиною помутніння заготовок є потрапляння в банку бруду. Можливо, це сталося через помилки в процесі стерилізації скляних ємностей, передають Патріоти України.
Щоб врятувати консервацію, вийміть огірки з банки, і наріжте їх кубиками. Потім перекладіть в контейнер і залийте розсолом. Після такої нехитрої операції ємність з нарізаними овочами можна відправляти на полицю морозильної камери.
Якщо у вас немає окремого морозильника і у відсіку для заморозки дуже мало місця, контейнер можна замінити на звичайний поліетиленовий пакетик. Використовувати такі огірки можна у процесі приготування салату чи супу. Якщо ви вирішили порадувати домашніх солянкою, цей необхідний для смачної страви інгредієнт можна навіть не розморожувати.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...