
Якщо з маринованими огірками трапилася неприємність, і розсіл у банці став каламутним, це не означає, що їх потрібно викидати. Найбільш вірогідною причиною помутніння заготовок є потрапляння в банку бруду. Можливо, це сталося через помилки в процесі стерилізації скляних ємностей, передають Патріоти України.
Щоб врятувати консервацію, вийміть огірки з банки, і наріжте їх кубиками. Потім перекладіть в контейнер і залийте розсолом. Після такої нехитрої операції ємність з нарізаними овочами можна відправляти на полицю морозильної камери.
Якщо у вас немає окремого морозильника і у відсіку для заморозки дуже мало місця, контейнер можна замінити на звичайний поліетиленовий пакетик. Використовувати такі огірки можна у процесі приготування салату чи супу. Якщо ви вирішили порадувати домашніх солянкою, цей необхідний для смачної страви інгредієнт можна навіть не розморожувати.
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...
Секрет довгого життя може ховатися у вашому харчуванні. Доктор Тадеуш Олещук стверджує, що п’ять простих і доступних продуктів реально підтримують здоров’я і можуть уповільнити процес старіння, передають Патріоти України. Серед них:. Буряк — багатий кл...