Раніше фарширований перець можна було приготувати переважно лише в сезон. В даний час болгарський перець продається в магазинах цілий рік і можна приготувати в будь-який час. Правда в зимовий період ціна на нього сильно кусається, тому можна нафарширувати заздалегідь і заморозити, передають Патріоти України.
Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації.
Перець:
Фарш:
Приготування соусу
Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому маслі, додати борошно, кілька нарізаних зубчиків часнику. Смажити протягом 1-2 хвилин, потім додати томатну пасту чи консервовані томати(пребити блендером). У разі додавання томатної пасти слід додати води, вогонь середній. Через кілька хвилин цим соусом залити перці, попередньо уклавши їх у каструлю з товстим дном. Вогонь зменшити до мінімуму та готувати протягом 30 хвилин.
Також дуже смачно виходить, якщо перець нафарширувати грибами та запекти у духовці з помідорами.
Смачного!
Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...
Якщо ваше авто не заводиться, перш за все не панікуйте. Найчастіше проблема має просте рішення, і кілька кроків допоможуть швидко запустити двигун, передають Патріоти України. Перевірте, чи достатньо заряду акумулятора. Більш ніж половина випадків, кол...