Господиням на замітку! Щоб котлети танули в роті, до фаршу додають особливий інгредієнт

На кожній кухні свої закони, а кожна господиня має свої, перевірені кулінарні хитрощі. Раніше секретна складова рецепту передавалася з покоління до покоління. Але інтернет змінив не лише світ, а й кулінарію, передають Патріоти України.

Подробиці

Що потрібно додати у фарш, щоб котлети просто танули у роті.

Звучить дещо незвично, але господині рекомендують спробувати приготувати котлети з додаванням тертого яблука.

Для цього потрібно:

  • курячий фарш – 600 грам;
  • сіль – 1 чайна ложка;
  • яблука – 2 штуки;
  • цибулина – 1 штука;
  • яйця – 2 штуки;
  • часник – 2 зубчики;
  • кукурудзяне борошно – 5 столових ложок;
  • рослинна олія та мелений перець.

Як готувати

Насамперед чистимо цибулю та яблука, а потім дрібно їх нарізаємо.

Далі на рослинній олії потрібно обсмажити цибулю, після чого додати нарізані яблука і смажити все доти, доки не буде готова цибуля.

Потім потрібно подрібнити часник, додати у фарш, перемішати і, додавши яблучно-цибульну суміш, сіль і перець, знову все добре перемішати.

Формуємо маленькі котлети, паніруємо в кукурудзяному борошні і смажимо їх на розігрітій сковороді з олією.

Найкраще подавати їх із салатом, під соусом або з гарніром.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Продукти, які не можна зберігати на дверцятах холодильника

середа, 10 вересень 2025, 12:35

Правильне розташування продуктів у холодильнику безпосередньо впливає на їхню свіжість. Особливо це стосується дверцят, де температура нестабільна через постійне відкривання. Про це пише ЕatingWell, передають Патріоти України. Молоко. Зберігання молока...

Варто знати! Які собаки найбільше схильні до хвороб

середа, 10 вересень 2025, 12:05

Любителів собак закликають враховувати потенційні витрати на ветеринарію, перш ніж вибирати певні популярні породи, передають Патріоти України. За словами докторки Еймі Ворнер, ветеринарної консультантки у Ваггелі, розуміння цих ризиків для здоров’я, х...