
На кожній кухні свої закони, а кожна господиня має свої, перевірені кулінарні хитрощі. Раніше секретна складова рецепту передавалася з покоління до покоління. Але інтернет змінив не лише світ, а й кулінарію, передають Патріоти України.
Що потрібно додати у фарш, щоб котлети просто танули у роті.
Звучить дещо незвично, але господині рекомендують спробувати приготувати котлети з додаванням тертого яблука.
Для цього потрібно:
Як готувати
Насамперед чистимо цибулю та яблука, а потім дрібно їх нарізаємо.
Далі на рослинній олії потрібно обсмажити цибулю, після чого додати нарізані яблука і смажити все доти, доки не буде готова цибуля.
Потім потрібно подрібнити часник, додати у фарш, перемішати і, додавши яблучно-цибульну суміш, сіль і перець, знову все добре перемішати.
Формуємо маленькі котлети, паніруємо в кукурудзяному борошні і смажимо їх на розігрітій сковороді з олією.
Найкраще подавати їх із салатом, під соусом або з гарніром.
Смачного!
Спальня має бути місцем відпочинку, але один поширений аксесуар може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Йдеться про декоративні подушки, які більшість людей ніколи не перуть. З часом вони стають справжнім осередком пилових кліщів, бактерій і грибків, ...
Ми проводимо в ліжку третину життя, і навіть після душу на простирадлах залишається піт, відмерлі клітини шкіри, волосся й мікроби. Якщо не прати постіль регулярно, вона стає ідеальним середовищем для бактерій і грибків, що можуть викликати алергію, ви...