
На кожній кухні свої закони, а кожна господиня має свої, перевірені кулінарні хитрощі. Раніше секретна складова рецепту передавалася з покоління до покоління. Але інтернет змінив не лише світ, а й кулінарію, передають Патріоти України.
Що потрібно додати у фарш, щоб котлети просто танули у роті.
Звучить дещо незвично, але господині рекомендують спробувати приготувати котлети з додаванням тертого яблука.
Для цього потрібно:
Як готувати
Насамперед чистимо цибулю та яблука, а потім дрібно їх нарізаємо.
Далі на рослинній олії потрібно обсмажити цибулю, після чого додати нарізані яблука і смажити все доти, доки не буде готова цибуля.
Потім потрібно подрібнити часник, додати у фарш, перемішати і, додавши яблучно-цибульну суміш, сіль і перець, знову все добре перемішати.
Формуємо маленькі котлети, паніруємо в кукурудзяному борошні і смажимо їх на розігрітій сковороді з олією.
Найкраще подавати їх із салатом, під соусом або з гарніром.
Смачного!
На тлі зростаючої уваги молоді до власного ментального та фізичного здоров'я, виникає питання про нібито зниження інтересу до сексуального життя серед покоління 20-річних. Лікар-психіатр, сексолог, доктор філософії Мирослава Дзісь в бліц-інтерв’ю "Глав...
У Норвегії існує глибоко вкорінена культурна практика, відома як Friluftsliv (або "життя на свіжому повітрі"), яка допомагає скандинавам зберігати фізичне та ментальне здоров'я протягом усього року, передають Патріоти України. Спеціаліст із психологі...