На кожній кухні свої закони, а кожна господиня має свої, перевірені кулінарні хитрощі. Раніше секретна складова рецепту передавалася з покоління до покоління. Але інтернет змінив не лише світ, а й кулінарію, передають Патріоти України.
Що потрібно додати у фарш, щоб котлети просто танули у роті.
Звучить дещо незвично, але господині рекомендують спробувати приготувати котлети з додаванням тертого яблука.
Для цього потрібно:
Як готувати
Насамперед чистимо цибулю та яблука, а потім дрібно їх нарізаємо.
Далі на рослинній олії потрібно обсмажити цибулю, після чого додати нарізані яблука і смажити все доти, доки не буде готова цибуля.
Потім потрібно подрібнити часник, додати у фарш, перемішати і, додавши яблучно-цибульну суміш, сіль і перець, знову все добре перемішати.
Формуємо маленькі котлети, паніруємо в кукурудзяному борошні і смажимо їх на розігрітій сковороді з олією.
Найкраще подавати їх із салатом, під соусом або з гарніром.
Смачного!
Лимонад часто асоціюється з літом, дитинством і приємною прохолодою у спекотний день. На перший погляд, він здається нешкідливим напоєм з легкою кислинкою та нотками свіжості, передають Патріоти України. Проте за цим привабливим смаком приховується зна...
Огірки невибагливі, швидко ростуть і дарують щедрий урожай за умови правильного догляду. Та є одна помилка, яку навіть досвідчені городники припускають занадто часто: неправильна відстань між рослинами, передають Патріоти України. Саме це часто стає пр...