Фольга - дуже корисна і практична річ, яку ще називають "металевим папером". Вона широко використовується в кулінарії, допомагає вирішити відразу кілька питань - забезпечує захист продуктів харчування від вологості, дозволяє довше зберігати їхню свіжість і смак при запіканні. Однак, для певної їжі фольга зовсім не підходить, передають Патріоти України.
Нерідко ви можете стикатися з проблемою, коли продукти, що зберігаються у фользі, покриваються плямами і починають мати неапетитний вигляд, пише pixelinform. Нижче представлений список тих продуктів, які не бажано зберігати у фользі.
У процесі зберігання на деяких продуктах можна помітити білі плями – це алюмінієві солі. Їхню появу спровокував контакт кислот з фольгою. Така їжа не є небезпечною для організму, але самі продукти виглядають просто неапетитно.
У такому разі є ризик потрапляння алюмінію в організм.
Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України. Фахівці з побуту з орга...
Інколи плями від автозагару, макіяжу чи інших забруднень можуть зіпсувати вигляд матраца. Але, як розповідає "Королева чистоти" Лінсі Кромбі, для очищення вам знадобиться лише один засіб - перекис водню, передають Патріоти України. Чистка матраца — спр...