Господиням на замітку! ТОП-3 продуктів, які категорично не можна зберігати у фользі

Фольга - дуже корисна і практична річ, яку ще називають "металевим папером". Вона широко використовується в кулінарії, допомагає вирішити відразу кілька питань - забезпечує захист продуктів харчування від вологості, дозволяє довше зберігати їхню свіжість і смак при запіканні. Однак, для певної їжі фольга зовсім не підходить, передають Патріоти України.

Нерідко ви можете стикатися з проблемою, коли продукти, що зберігаються у фользі, покриваються плямами і починають мати неапетитний вигляд, пише pixelinform. Нижче представлений список тих продуктів, які не бажано зберігати у фользі.

1. Томати та цитрусові

2. Кислі продукти

У процесі зберігання на деяких продуктах можна помітити білі плями – це алюмінієві солі. Їхню появу спровокував контакт кислот з фольгою. Така їжа не є небезпечною для організму, але самі продукти виглядають просто неапетитно.

3. Теплі продукти

У такому разі є ризик потрапляння алюмінію в організм.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...