Фольга - дуже корисна і практична річ, яку ще називають "металевим папером". Вона широко використовується в кулінарії, допомагає вирішити відразу кілька питань - забезпечує захист продуктів харчування від вологості, дозволяє довше зберігати їхню свіжість і смак при запіканні. Однак, для певної їжі фольга зовсім не підходить, передають Патріоти України.
Нерідко ви можете стикатися з проблемою, коли продукти, що зберігаються у фользі, покриваються плямами і починають мати неапетитний вигляд, пише pixelinform. Нижче представлений список тих продуктів, які не бажано зберігати у фользі.
У процесі зберігання на деяких продуктах можна помітити білі плями – це алюмінієві солі. Їхню появу спровокував контакт кислот з фольгою. Така їжа не є небезпечною для організму, але самі продукти виглядають просто неапетитно.
У такому разі є ризик потрапляння алюмінію в організм.
Боротьба зі стійкими плямами на одязі може стати справжнім кошмаром, особливо якщо він білий. Однак одна шанувальниця прибирання вважає, що вона розгадала секрет, передають Патріоти України. Так, користувачка TikTok Кароліна МакКолі поділилася своїм на...
Уявлення про те, що лінії на долонях можуть розповісти про долю людини, існувало століттями, проте сучасна наука пропонує інший, більш прагматичний погляд на зв'язок між анатомією руки та людськими особливостями, передають Патріоти України. Нещодавні д...