Фольга - дуже корисна і практична річ, яку ще називають "металевим папером". Вона широко використовується в кулінарії, допомагає вирішити відразу кілька питань - забезпечує захист продуктів харчування від вологості, дозволяє довше зберігати їхню свіжість і смак при запіканні. Однак, для певної їжі фольга зовсім не підходить, передають Патріоти України.
Нерідко ви можете стикатися з проблемою, коли продукти, що зберігаються у фользі, покриваються плямами і починають мати неапетитний вигляд, пише pixelinform. Нижче представлений список тих продуктів, які не бажано зберігати у фользі.
У процесі зберігання на деяких продуктах можна помітити білі плями – це алюмінієві солі. Їхню появу спровокував контакт кислот з фольгою. Така їжа не є небезпечною для організму, але самі продукти виглядають просто неапетитно.
У такому разі є ризик потрапляння алюмінію в організм.
Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...