
У смачних голубців є 5 секретів, які помітно спрощують процес їхнього приготування та економлять час, передають Патріоти України.
Скористайтесь ними, та готуйте з задоволенням смачні голубці.
Секрет перший
Капусту для голубців можна заготовити заздалегідь. Листя, відокремлюють та складають в пакети, відправляють у морозилку. Усього 12 годин у морозилці – і капусту для голубців уже можна не варити.
Секрет другий
Багато хто вважає, що рис для фаршу потрібно зварити до напівготовності. Куди простіше залити окропом крупу і в цей час займатися підготовкою інших інгредієнтів. На момент, коли доведеться додавати рис у фарш, крупа дійде до потрібної кондиції хвилин за 30.
Секрет третій
Щоб голубці не підгоріли, соус має бути рідким. Навіть якщо він вийде дуже рідким – можна не переживати. З ним щедро поділяться соком та смаком м’ясо та овочі.
Секрет четвертий
Обов’язково обсмажте голубці перед тим, як скласти їх у каструлю. При цьому багато кулінарів додають трохи борошна, та смажать на рослинній олії до утворення легкої скоринки.
Секрет п’ятий
Голубці не мають бути гігантськими. Достатньо в 2 пальці завтовшки і до 4 см завширшки. Тому й качани вибирають не більше середнього розміру. Також не забувайте обрізати товсті прожилки з капустяних листів.
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Маєте кілька хвилин для гри та самопізнання? Пройдіть цей психологічний тест і дізнайтеся, що ваш вибір тварини говорить про вашу особистість, передають Патріоти України. Уявіть, що ви вирушаєте в довгу подорож через ліс. По дорозі зустрічаєте чотирьох...