Господиням на замітку! Три секрети догляду за махровими рушниками

Махрові рушники ідеально підходять для догляду за тілом після водних процедур, проте вони повинні залишатися м’якими та приємними навпомацки, передають Патріоти України.

Через неправильне прання можна помітно погіршити їхню якість. Для того щоб махровий рушник прослужив якомога довше, потрібно дотримуватися трьох нескладних правил.

У чому полягають правила догляду:

Обмеження по завантаженню

Деякі господині прагнуть одночасно випрати забагато речей і текстилю, що істотно погіршує якість прання. Рушники в результаті можуть стати жорсткими. Також при повному завантаженні немає можливості якісно їх випрати та сполоснути.

В результаті на тканині можуть залишатися частинки бруду і прального порошку. Тому варто завантажувати машину при пранні махрового текстилю лише на 50%.

Правильний вибір засобу

Часто господині купують недорогий порошок, оскільки прання відбувається практично щодня. Однак неякісний засіб не найкраще відбивається і на стані м’якого текстилю. Найкраще звертати увагу на порошки гелевої текстури. Вони ідеально підходять для прання махрового рушника.

Чи потрібен кондиціонер

Деякі господині однозначно дадуть відповідь ствердно, адже саме кондиціонер покликаний забезпечити необхідну м’якість. Однак під час прання махрового текстилю все не так однозначно.

Справа в тому, що промисловий кондиціонер не здатний до кінця вимитися з махрового рушника. В результаті текстиль зношується швидше та втрачає свою привабливість. Краще замінити його на маленький ковпачок звичайного оцту.

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...