Господиням на замітку! Цей бюджетний засіб легко впорається з жирним нальотом на витяжці

Кухонна витяжка - необхідна техніка очищення повітря від пари та сторонніх запахів, що з’являються під час приготування їжі. Вона створює на кухні приємний мікроклімат: немає запаху, не душно, а жировловлювачі не дають осідати крапелькам жиру на фасаді шаф, стель, передають Патріоти України.

Але в той же час щоразу, коли вона працює, на решітці утворюється масляний наліт. Поступово шар стає щільнішим, і це відбувається день у день. Чищення кухонної витяжки – це досить складний і трудомісткий процес. Однак із ним доводиться стикатися багатьом домогосподаркам, адже процес забруднення її не зупинити. Як зробити цей процес очищення забруднення легшим, розглянемо разом із Ukr.Media.

Як легко очистити витяжку

Для цього потрібен один копійчаний, але ефективний засіб. Приготувати його можна вдома самостійно.

Візьміть 50 мл спирту або горілку, влийте туди чайну ложку мийного засобу — і починайте миття. За допомогою пульверизатора нанесіть засіб на решітку та протирайте серветкою.

Тільки одна хвилина часу – і решітка блищить. До речі, за допомогою цього засобу можна легко очистити плиту. Вам більше не знадобляться дорогі хімічні засоби!

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...