Господиням на замітку! Цей бюджетний засіб легко впорається з жирним нальотом на витяжці

Кухонна витяжка - необхідна техніка очищення повітря від пари та сторонніх запахів, що з’являються під час приготування їжі. Вона створює на кухні приємний мікроклімат: немає запаху, не душно, а жировловлювачі не дають осідати крапелькам жиру на фасаді шаф, стель, передають Патріоти України.

Але в той же час щоразу, коли вона працює, на решітці утворюється масляний наліт. Поступово шар стає щільнішим, і це відбувається день у день. Чищення кухонної витяжки – це досить складний і трудомісткий процес. Однак із ним доводиться стикатися багатьом домогосподаркам, адже процес забруднення її не зупинити. Як зробити цей процес очищення забруднення легшим, розглянемо разом із Ukr.Media.

Як легко очистити витяжку

Для цього потрібен один копійчаний, але ефективний засіб. Приготувати його можна вдома самостійно.

Візьміть 50 мл спирту або горілку, влийте туди чайну ложку мийного засобу — і починайте миття. За допомогою пульверизатора нанесіть засіб на решітку та протирайте серветкою.

Тільки одна хвилина часу – і решітка блищить. До речі, за допомогою цього засобу можна легко очистити плиту. Вам більше не знадобляться дорогі хімічні засоби!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...