Іноді буває таке, що ви замісили фарш для смачних котлет, а він ще на етапі формування здається сухим та жорстким. Є одне рішення, яке допоможе вийти з цієї прикрої ситуації. Для неймовірно ніжного фаршу треба додати до м’яса один продукт. Детальніше розповідає Pixelinform, передають Патріоти України.
Для смачних та соковитих котлет чи фрикадельок потрібно взяти м’ясо дуже високої якості. Важливо досягти того, щоб ніжним вийшов уже сам фарш. Існує один інгредієнт, який зробить яловичий фарш ідеальним.
Значно поліпшить м’ясну консистенцію картопля. Її у фарш слід додавати у сирому та подрібненому вигляді. Найкраще — натерти на дрібну тертку.
Її не варто додавати багато: на один об’єм картопляної маси повинні бути п’ять обсягів м’ясної. Після ретельного перемішування вийде найніжніший фарш, з якого можна сформувати неймовірно апетитні та соковиті котлетки. Цей спосіб підходить також для фрикадельок, тефтель, їжачків. І для начинок — голубців, фаршированих перців тощо.
Деякі продукти призводять до набору ваги, порушуючи обмін речовин і заважаючи організму засвоювати поживні речовини. Ключову роль у збільшенні маси тіла відіграють додані цукри у продуктах, передають Патріоти України з посиланням на Instagram-сторінку ...
На сторінці smirnovy_v_e розповіли про простий спосіб, як визначити рівень власної тривожності, а також, як саме можна впоратися зі стресом у повсякденному житті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Не варто лякатися результатів: цей тест н...