Іноді буває таке, що ви замісили фарш для смачних котлет, а він ще на етапі формування здається сухим та жорстким. Є одне рішення, яке допоможе вийти з цієї прикрої ситуації. Для неймовірно ніжного фаршу треба додати до м’яса один продукт. Детальніше розповідає Pixelinform, передають Патріоти України.
Для смачних та соковитих котлет чи фрикадельок потрібно взяти м’ясо дуже високої якості. Важливо досягти того, щоб ніжним вийшов уже сам фарш. Існує один інгредієнт, який зробить яловичий фарш ідеальним.
Значно поліпшить м’ясну консистенцію картопля. Її у фарш слід додавати у сирому та подрібненому вигляді. Найкраще — натерти на дрібну тертку.
Її не варто додавати багато: на один об’єм картопляної маси повинні бути п’ять обсягів м’ясної. Після ретельного перемішування вийде найніжніший фарш, з якого можна сформувати неймовірно апетитні та соковиті котлетки. Цей спосіб підходить також для фрикадельок, тефтель, їжачків. І для начинок — голубців, фаршированих перців тощо.
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...
Поки на гілочках не з'явилося листя, не проводять обрізання слив, вишень, черешень, персика, аличі, мигдалю і абрикоса. Ці плодові дерева можна обрізати лише тоді, коли вони вийшли зі стану спокою. Якщо ж не прислухатися до цієї поради — пошкодите, пер...