Сучасні господині віддають перевагу експрес-способам варіння квасолі – в мультиварці або пароварці, передають Патріоти України.
Наші бабусі не переймались тим, щоб квасоля швидко розварювалась, а прагнули готувати бобові так, щоб вони повністю розкрили свій смак.
Спробуйте зварити квасолю за таким бабусиним рецептом.
Можливо, раніше ви і не підозрювали, що квасоля може бути такою м’якою, ніжною і смачною.
Приготування
Замочуємо квасолю на ніч у холодній воді.
Вранці промиваємо під проточною водою, перекладаємо в каструлю, доводимо до кипіння, зливаємо воду, заливаємо нову і знову доводимо до кипіння.
Потім робимо маленький вогонь та варимо квасолю протягом 15 хвилин.
Знову міняємо воду та варимо на маленькому вогні вже до готовності.
Якщо все зробити за рецептом, квасоля обов’язково звариться дуже ніжною і, що важливо, цілою, а не розвариться в кашу.
Важливий момент: не соліть квасолю під час варіння, інакше вона недостатньо розм’якшиться.
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...