Сучасні господині віддають перевагу експрес-способам варіння квасолі – в мультиварці або пароварці, передають Патріоти України.
Наші бабусі не переймались тим, щоб квасоля швидко розварювалась, а прагнули готувати бобові так, щоб вони повністю розкрили свій смак.
Спробуйте зварити квасолю за таким бабусиним рецептом.
Можливо, раніше ви і не підозрювали, що квасоля може бути такою м’якою, ніжною і смачною.
Приготування
Замочуємо квасолю на ніч у холодній воді.
Вранці промиваємо під проточною водою, перекладаємо в каструлю, доводимо до кипіння, зливаємо воду, заливаємо нову і знову доводимо до кипіння.
Потім робимо маленький вогонь та варимо квасолю протягом 15 хвилин.
Знову міняємо воду та варимо на маленькому вогні вже до готовності.
Якщо все зробити за рецептом, квасоля обов’язково звариться дуже ніжною і, що важливо, цілою, а не розвариться в кашу.
Важливий момент: не соліть квасолю під час варіння, інакше вона недостатньо розм’якшиться.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...