Найсмачніша, корисна літня ягода -полуниця. Фахівці стверджують, що в ній дуже багато вітамінів та антиоксидантів, які впливають на нервову систему та служать для профілактики хвороб. Полуницю можна їсти у свіжому вигляді, а також робити десерти, напої, варення, перетирати з цукром та заморожувати цілою, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться 3 способами заморожування полуниці на зиму, при яких ягода залишиться корисною та смачною.
1. Як заморозити полуницю цілою
Помийте добре ягоди, переберіть, очистіть від хвостиків, ще раз помийте, просушіть. Викладіть один шар на тарілку або дошку, оберніть поліетиленовим пакетом. Далі помістіть в морозилку на декілька годин, щоб кожна ягідка схопилася. Потім дістаньте полуницю з морозилки та зніміть разом із пакетом із тарілки. Зв'яжіть пакет, поступово випускаючи повітря і покладіт ягоди в морозилку.
2. У вигляді пюре
Полуницю переберіть, помийте та обсушіть. Перекладіть у блендер, перебийте до однорідності, далі перелийте полуничне пюре у пластиковий контейнер і одразу поставте в морозилку.
3. З цукром
Після смерті людини залишаються її одяг, прикраси та інші речі, які мають матеріальну цінність або дорогі його родичам як пам’ять про покійного. Чи можна носити речі померлого, коли та що з ними можна зробити – читайте у матеріалі Фактів ICTV, передают...
Це добриво краще залишитися для кабачків, томатів або огірків, а ось цибуля після такого підживлення точно не наростить великі головки, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Йдеться про підживлення з використанням трави. Багато хто полюбляє в...