Найсмачніша, корисна літня ягода -полуниця. Фахівці стверджують, що в ній дуже багато вітамінів та антиоксидантів, які впливають на нервову систему та служать для профілактики хвороб. Полуницю можна їсти у свіжому вигляді, а також робити десерти, напої, варення, перетирати з цукром та заморожувати цілою, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться 3 способами заморожування полуниці на зиму, при яких ягода залишиться корисною та смачною.
1. Як заморозити полуницю цілою
Помийте добре ягоди, переберіть, очистіть від хвостиків, ще раз помийте, просушіть. Викладіть один шар на тарілку або дошку, оберніть поліетиленовим пакетом. Далі помістіть в морозилку на декілька годин, щоб кожна ягідка схопилася. Потім дістаньте полуницю з морозилки та зніміть разом із пакетом із тарілки. Зв'яжіть пакет, поступово випускаючи повітря і покладіт ягоди в морозилку.
2. У вигляді пюре
Полуницю переберіть, помийте та обсушіть. Перекладіть у блендер, перебийте до однорідності, далі перелийте полуничне пюре у пластиковий контейнер і одразу поставте в морозилку.
3. З цукром
Автомобілістів закликали покласти чайні пакетики у свій автомобіль, оскільки звичайний кухонний продукт відіграє вирішальну роль у вирішенні серйозних проблем під час водіння, передають Патріоти України. Ці предмети допоможуть ввібрати вологу, зменшую...
Здорове та доглянуте волосся потребує правильного догляду не лише вдень, а й уночі. Деякі звички, які здаються безпечними, насправді шкодять структурі пасом, роблячи їх ламкими й слабкими, передають Патріоти України. Особливо важливо правильно доглядат...