Найсмачніша, корисна літня ягода -полуниця. Фахівці стверджують, що в ній дуже багато вітамінів та антиоксидантів, які впливають на нервову систему та служать для профілактики хвороб. Полуницю можна їсти у свіжому вигляді, а також робити десерти, напої, варення, перетирати з цукром та заморожувати цілою, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться 3 способами заморожування полуниці на зиму, при яких ягода залишиться корисною та смачною.
1. Як заморозити полуницю цілою
Помийте добре ягоди, переберіть, очистіть від хвостиків, ще раз помийте, просушіть. Викладіть один шар на тарілку або дошку, оберніть поліетиленовим пакетом. Далі помістіть в морозилку на декілька годин, щоб кожна ягідка схопилася. Потім дістаньте полуницю з морозилки та зніміть разом із пакетом із тарілки. Зв'яжіть пакет, поступово випускаючи повітря і покладіт ягоди в морозилку.
2. У вигляді пюре
Полуницю переберіть, помийте та обсушіть. Перекладіть у блендер, перебийте до однорідності, далі перелийте полуничне пюре у пластиковий контейнер і одразу поставте в морозилку.
3. З цукром
Ви відчуваєте, що вам чогось не вистачає для щастя, але не розумієте чого? Даний тест зуміє вам підказати, що вам необхідно для повного щастя, передають Патріоти України. Зараз ви перебуваєте в якійсь ізоляції, з якої не можете вийти. Це заважає вам в...
А яку каву обираєте ви? Ви – впевнена людина, яка не любить грати в ігри. Ви говорите те, що у вашому серці, і нехай інші реагують так, як хочуть, вас це не хвилює. На відміну від ваших уподобань на каву, ви не любите холодних людей. Вам подобаються ту...