Господиням на замітку! Ваша духовка засяє чистотою, якщо змішати три "чарівні" інгредієнти

Безумовно, духовка - один із найкрутіших кухонних гаджетів, без якого справжня господиня, як без рук. До того моменту, поки не доводиться відтирати духовку від жирних застарілих плям. Тому це одне з проблемних місць на кухні, особливо в орендованих квартирах, передають Патріоти України.

Найголовніше заглядати до своєї помічниці хоча б один раз на місяць, щоб потім не вийшло такого, що жир не візьме навіть хімія. Всього лиш декілька простих інгредієнтів і ви дуже легко попрощаєтеся з брудом у духовці.

Подробиці

Складові:

  • вода
  • 1,5 ст.л. засобу для миття посуду
  • 4 ст.л. соди

Змішуємо інгредієнти. Можна це робити прямо на деку від духовки. Води додаємо до половини країв, температура води будь-яка, вона все одно в духовці нагріється.

Перемішуємо все, щоб розподілити по всьому дну.

Відправляємо грітися до нашої помічниці на 20 хвилин при температурі 100 С, більше не ставте, щоб вода не википіла.

Потім вимикаємо духовку, деко залишаємо в ній і даємо охолонути до комфортної температури. Для того, щоб помити духовку, вона повинна бути теплою.

Мити можна цим же засобом, можна губкою з водою, щоб не відмивати потім розводи від соди та піну від засобу для миття посуду.

Цей спосіб підійде для легкого та середнього ступеня забруднення духовки, адже коли жир прикипає, то його вимити буде важче. Відмиється тільки частина, якщо плями дуже застаріли.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...