Соковиті котлети люблять усі. Готуються вони досить просто з будь-якого м’яса, передають Патріоти України.
Зараз, у сезон овочів, дуже хочеться урізноманітнити меню і побалувати себе та близьких овочевими котлетами. Як зробити їх ідеальними та смачними.
Яйця потрібні не лише для приготування м’ясних, а й овочевих котлет. Щоб вони вийшли повітряними, спробуйте відокремити білок від жовтка, збити та додати окремо у миску з іншими інгредієнтами.
Тертий сир – це ще один спосіб поєднати всі інгредієнти у котлетах. Тут підійдуть різні продукти — як сир з нейтральним смаком, так і з "виразним" (наприклад, чедер або пармезан).
У приготуванні овочевих котлет зазвичай використовуються соковиті плоди. Як наслідок – тісто виходить рідким. Ви забудете про цю проблему, якщо для загусання використовуватимете борошно або манну крупу.
Додайте в котлети зелень. Завдяки "яскравим" травам (наприклад, петрушка, кінза або інші прянощі на ваш смак), вам вдасться зробити овочеві котлети більш пікантними.
У розпал літа, коли температура в оселях зростає, а кондиціонери женуть лічильники, є простіший і "зеленіший" спосіб зробити повітря свіжішим і приємнішим - завести кімнатні рослини, передають Патріоти України. Деякі з них діють як природні зволожувачі...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...