
Соковиті котлети люблять усі. Готуються вони досить просто з будь-якого м’яса, передають Патріоти України.
Зараз, у сезон овочів, дуже хочеться урізноманітнити меню і побалувати себе та близьких овочевими котлетами. Як зробити їх ідеальними та смачними.
Яйця потрібні не лише для приготування м’ясних, а й овочевих котлет. Щоб вони вийшли повітряними, спробуйте відокремити білок від жовтка, збити та додати окремо у миску з іншими інгредієнтами.
Тертий сир – це ще один спосіб поєднати всі інгредієнти у котлетах. Тут підійдуть різні продукти — як сир з нейтральним смаком, так і з "виразним" (наприклад, чедер або пармезан).
У приготуванні овочевих котлет зазвичай використовуються соковиті плоди. Як наслідок – тісто виходить рідким. Ви забудете про цю проблему, якщо для загусання використовуватимете борошно або манну крупу.
Додайте в котлети зелень. Завдяки "яскравим" травам (наприклад, петрушка, кінза або інші прянощі на ваш смак), вам вдасться зробити овочеві котлети більш пікантними.
Напередодні Нового року ми часто постаємо перед вибором - що ж подарувати чоловікові, хлопцеві, братові чи татові, передають Патріоти України. Хочеться обрати подарунок, який не лише потішить та буде корисним. Втім, важливо пам’ятати, що деякі презенти...
Чи знаєте ви точний час свого народження? В астрології це має величезне значення. Добу поділяють на шість чотиригодинних періодів, і кожен із них формує риси характеру, життєвий шлях та навіть можливі небезпеки, передають Патріоти України. Момент, коли...