Соковиті котлети люблять усі. Готуються вони досить просто з будь-якого м’яса, передають Патріоти України.
Зараз, у сезон овочів, дуже хочеться урізноманітнити меню і побалувати себе та близьких овочевими котлетами. Як зробити їх ідеальними та смачними.
Яйця потрібні не лише для приготування м’ясних, а й овочевих котлет. Щоб вони вийшли повітряними, спробуйте відокремити білок від жовтка, збити та додати окремо у миску з іншими інгредієнтами.
Тертий сир – це ще один спосіб поєднати всі інгредієнти у котлетах. Тут підійдуть різні продукти — як сир з нейтральним смаком, так і з "виразним" (наприклад, чедер або пармезан).
У приготуванні овочевих котлет зазвичай використовуються соковиті плоди. Як наслідок – тісто виходить рідким. Ви забудете про цю проблему, якщо для загусання використовуватимете борошно або манну крупу.
Додайте в котлети зелень. Завдяки "яскравим" травам (наприклад, петрушка, кінза або інші прянощі на ваш смак), вам вдасться зробити овочеві котлети більш пікантними.
20 квітня за новим стилем (3 травня за старим) вшановують пам'ять преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За юліанським календарем цього дня вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. ....
Навесні та влітку все більше людей вирушають на природу, насолоджуючись походами, пікніками та лісовими прогулянками. Проте серед сонця й зелені ховається серйозна небезпека – кліщі, передають Патріоти України. Один з їх укусів може викликати не лише з...