Соковиті котлети люблять усі. Готуються вони досить просто з будь-якого м’яса, передають Патріоти України.
Зараз, у сезон овочів, дуже хочеться урізноманітнити меню і побалувати себе та близьких овочевими котлетами. Як зробити їх ідеальними та смачними.
Яйця потрібні не лише для приготування м’ясних, а й овочевих котлет. Щоб вони вийшли повітряними, спробуйте відокремити білок від жовтка, збити та додати окремо у миску з іншими інгредієнтами.
Тертий сир – це ще один спосіб поєднати всі інгредієнти у котлетах. Тут підійдуть різні продукти — як сир з нейтральним смаком, так і з "виразним" (наприклад, чедер або пармезан).
У приготуванні овочевих котлет зазвичай використовуються соковиті плоди. Як наслідок – тісто виходить рідким. Ви забудете про цю проблему, якщо для загусання використовуватимете борошно або манну крупу.
Додайте в котлети зелень. Завдяки "яскравим" травам (наприклад, петрушка, кінза або інші прянощі на ваш смак), вам вдасться зробити овочеві котлети більш пікантними.
Фізична активність може не лише допомогти запобігти виникненню раку молочної залози, але й боротися з ним на клітинному рівні - під час тренування м’язи виділяють речовини, які пригнічують ріст онкоклітин. Про це йдеться у дослідженні, опублікованому в...
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...