Ароматні та соковиті, свіжі та гарячі -саме такі котлети мріє приготувати кожен кулінар. Якщо не хочеться подавати до столу сирий фарш у золотистій оболонці, необхідно правильно їх посмажити передають Патріоти України.
Але як визначити, чи готові битки зсередини так само як і зовні? Разом з "Важно знать" розповімо, як приготувати биточки з хрусткою скоринкою та ніжним фаршем усередині.
Перше правило: завжди слідуйте рецепту. Якщо вказано, що котлети повинні смажити 10 хвилин з кожного боку, то так і робіть. Професійні кулінари рідко помиляються.
Пам’ятайте про ще одне правило. Курячий і рибний фарш зазвичай прожарюється за 6-8 хвилин, а от свинячий і яловичий — за 20-25 хвилин.
Перший трюк — просто подивитися на колір фаршу на зрізі. Розріжте котлетку: готовий фарш на зрізі буде сірувато-коричневого відтінку без рожевих вкраплень.
Можна також притиснути котлету і подивитися, чи сік витікає і якого він кольору. Якщо рожевий або каламутний сік, то котлети ще не готові та потрібно ще трохи потримати їх на сковороді.
Якщо ви готуєте котлети зі свинини або яловичини, після смаження котлети слід потушити деякий час. Це надасть їм додаткову м’якість та соковитість.Відмінний спосіб заощадити час і отримати смачний результат — мультиварка. Котлети в ній будуть готові швидше.
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...