Господиням на замітку! Завдяки цій простій суміші ваш матрац пахнутиме свіжістю

Усі ми знаємо, що хороший сон просто необхідний людині. Але іноді заважають спати сторонні запахи, джерелом яких є старий матрац, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

У таких випадках радять якомога частіше провітрювати кімнату. Це допомагає очистити повітря від брудних випарів. Але так проблема не вирішиться. Матрацу потрібна чистка.

Для цього розводимо чайну ложку лимонної кислоти в склянці холодної води. Цим розчином обробляємо оббивку. Чекаємо 15 хвилин і прибираємо надлишки вологи сухою ганчіркою. Після цього зникнуть усі неприємні запахи та жовті плями на поверхні.

Жінкам на замітку! Додайте ці продукти до свого раціону, щоб отримати волосся вашої мрії

понеділок, 20 травень 2024, 13:42

Сильні та пишні пасма - це мрія кожного, але ми всі знаємо, що досягти її нелегко. Це тому, що стійкий ріст волосся залежить від таких факторів, як вік, генетика та зміни навколишнього середовища. Дещо є поза нашим контролем, але є й те, на що ми можем...

Перевірте себе! Пройдіть тест і дізнайтеся, яка дитяча травма руйнує ваше життя

понеділок, 20 травень 2024, 13:08

Прекрасна весняна квітка може розповісти про ваш психологічний стан більше, ніж ви думаєте. Пропонуємо вам обрати тюльпан, щоб дізнатися, яка дитяча травма заважає вам розправити крила і жити повним життям. Деталі. Усі ми таїмо в собі якісь психологічн...