
Смачні та соковиті мариновані помідори - одна з найулюбленіших страв узимку. Безумовно, кожен кулінар має улюблені рецепти приготування такої закуски, передають Патріоти України.
Однак досить часто кулінари стикаються з тим, що томати у банку тріскаються. Як цього уникнути, розповімо разом із "РБК-Україна".
Для цього необхідно:
Від тріщин може захистити одна процедура. Перед тим, як відправляти помідор у банку, залийте гарячий маринад і залиште його на деякий час. Заливайте та виливайте розсіл поступово. Бажано, щоб з кожним разом розсіл був гарячіший за попередній.
Щоб помідори не тріскалися, перед консервацією проколіть зубочисткою помідори в місці, де знаходиться плодоніжка. Врахуйте, що прокол має бути глибоким – саме завдяки цьому знизиться напруга плівки томатів.
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...