Смачні та соковиті мариновані помідори - одна з найулюбленіших страв узимку. Безумовно, кожен кулінар має улюблені рецепти приготування такої закуски, передають Патріоти України.
Однак досить часто кулінари стикаються з тим, що томати у банку тріскаються. Як цього уникнути, розповімо разом із "РБК-Україна".
Для цього необхідно:
Від тріщин може захистити одна процедура. Перед тим, як відправляти помідор у банку, залийте гарячий маринад і залиште його на деякий час. Заливайте та виливайте розсіл поступово. Бажано, щоб з кожним разом розсіл був гарячіший за попередній.
Щоб помідори не тріскалися, перед консервацією проколіть зубочисткою помідори в місці, де знаходиться плодоніжка. Врахуйте, що прокол має бути глибоким – саме завдяки цьому знизиться напруга плівки томатів.
Шоколад - улюблений десерт мільйонів, спокуса, перед якою важко встояти. Експерти попереджають - деякі інгредієнти, що містяться у складі шоколаду, можуть бути не лише шкідливими для здоров'я, а й викликати справжню залежність. Про які складові шоколад...
Знавці авторинку, які раніше назвали шість найпоширеніших помилок при купівлі вживаної автівки, назвали характерний пробіг для машини, яку варто купувати на вторинці, передають Патріоти України. Профільне видання mashyna.com.ua поспілкувалося із досвід...